Woonactie i.s.m. ABN AMRO

Is dit het moment om te verhuizen?

ABN AMRO heeft een huizenvergelijker ontwikkeld. Doe hier de test en kijk of het voor u aantrekkelijk is om een nieuwe hypotheek af te sluiten.

Woonactie i.s.m. ABN AMRO

Naar aanleiding van de ontwikkeling van deze huizenvergelijker is ABN AMRO Houten een woonactie gestart. Wanneer u een nieuwe hypotheek afsluit, krijgt u een gratis interieuradvies aan huis.

Woonactie ABN AMRO

Wat houdt dit interieuradvies aan huis in?

U kunt kiezen uit de volgende opties:

  • Interieuradvies voor uw bestaande woning

Bent u toe aan een verandering van uw interieur maar weet u niet hoe u dit moet aanpakken? Kies dan voor een interieuradvies aan huis. Wij komen bij u langs en u krijgt antwoord op al uw persoonlijke interieurvragen. Tijdens dit interieuradvies aan huis proberen we u, indien dit mogelijk is, direct te laten zien wat het resultaat kan zijn van het nieuwe voorstel. Wij kunnen ook, indien gewenst, stof-, behang- en tapijtstalen meenemen Dit adviesgesprek duurt ongeveer 1,5 uur.

  • Interieuradvies om uw betaande woning beter verkoopklaar te maken, verkoopstyling

Staat uw huis te koop of gaat u het te koop zetten? Dan is verkoopstyling zeker iets voor u! Verkoopstyling, het verkoopklaar maken van de woning, zorgt ervoor dat de woning aantrekkelijker wordt gemaakt voor een breder publiek. Wij komen bij u langs en lopen met u alle kamers in uw woning door. Tijdens deze afspraak geven wij u tips hoe u uw woning beter verkoopklaar kunt maken. Dit verkoopstyling adviesgesprek duurt ongeveer 1,5 uur.

De waarde van dit gratis interieuradvies aan huis is € 120. U kunt dit bedrag ook inruilen voor korting indien u een uitgebreider interieuradvies wilt. 

 

over Joolsdesign

quotesJoolsdesign maakt een interieurontwerp voor uw woning, kantoor, school, kantine of bedrijf. Elke opdracht is voor ons een uitdaging, van klein tot groot! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Jolanda de Boon