Joolsdesign interieurarchitect

INTERIEURARCHITECT VOOR WONING EN KANTOOR

Uw wensen en uw ideeën zijn ons uitgangspunt bij het geven van een interieurontwerp. Joolsdesign interieurarchitect zal u verrassen met een onderscheidend en creatief idee dat past bij de organisatie of u als persoon. Vanaf het eerste schetsontwerp laten we u deze ideeën zien aan de hand van een plattegrond en een 3D visualisatie. U krijgt op deze manier een goed beeld van de mogelijkheden.

Om tot het beste eindresultaat te komen, werkt Joolsdesign samen met geselecteerde uitvoerende partijen zoals een aannemer, meubelmaker, bouwkundig tekenaar, constructeur en een projectmanagementbureau. Op deze manier kunnen wij het project van ontwerp tot oplevering begeleiden.

Contact Joolsdesign interieurarchitectuur

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking!

Werken

Werken

Gaat uw kantoor verhuizen naar een ander kantoorpand of gaat u verbouwen? Joolsdesign maakt een interieurontwerp op maat en zet het kantoor in als een ontmoetingsplek.
Wonen

Wonen

Joolsdesign maakt een professioneel ontwerp voor de verbouwing van uw woning.
Onderwijs

Onderwijs

Heeft u behoefte aan een persoonlijk advies over de inrichting van uw school of buitenschoolse opvang. Joolsdesign denkt graag met u mee.
 

 

Interieurarchitect woning en bedrijf

INTERIEURARCHITECT VOOR WONINGEN

Ontwerp verbouwing woning

Afhankelijk van uw wensen en budget maken wij een interieurontwerp voor de verbouwing van uw woning. Wilt u een aanbouw aan uw woning? Een keuken verbouwing? Een ontwerp voor wandkasten? Meer info? Lees ons stappenplan.

Ontwerp interieur nieuwbouwwoning

U heeft een kavel gekocht of een nieuwbouwwoning. U moet over alles een beslissing nemen en heeft daarom hulp nodig om uw droomhuis te realiseren. Wij maken een interieurontwerp op maat voor u. Meer info? Lees ons stappenplan.

Interieuradvies aan huis

Interieuradvies bij u thuis. Interieurarchitect geeft bij u thuis antwoord op specifieke interieurvragen die u heeft. U ontvangt van ons een schets met bijbehorende ideeën en kunt met dit advies zelf verder aan de slag. Dit interieuradvies duurt 1,5 uur en heeft een vaste prijs van € 175 incl. btw. Meer informatie over dit advies kunt u hier lezen.

INTERIEURARCHITECT VOOR BEDRIJVEN

Ontwerp interieur voor kantoor en bedrijf

Gaat u verhuizen met uw kantoor of bedrijf? Of wilt u verbouwen? Interieurarchitect Jolanda de Boon maakt een ontwerp voor kantoor of bedrijf, passend bij uw organisatie. Wij kunnen het project begeleiden van A tot Z, dus van ontwerp tot oplevering. Meer info? Lees ons stappenplan

Interieur ontwerp voor onderwijs

Is uw school of kinderopvangorganisatie toe aan een renovatie of gaat u verhuizen? De interieurarchitect maakt een ontwerp voor u. Wij kunnen het project begeleiden van A tot Z, dus van ontwerp tot oplevering. Meer info? Lees ons stappenplan.

Interieuradvies op locatie

Interieuradvies bij u op locatie. Interieurarchitect Jolanda de Boon geeft bij u op locatie antwoord op specifieke interieurvragen. Wij brainstormen samen met u over de mogelijkheden die het pand heeft. U ontvangt een schets met de bijbehorende besproken ideeën en een kleuradvies. Dit interieuradvies duurt 2,5 uur en heeft een vaste prijs van € 375 excl. btw. Meer informatie over dit advies kunt u hier lezen. 

Contact Joolsdesign interieurarchitectuur

disclaimer

Aan de samenstelling en inhoud van deze website wordt de uiterste zorg besteed. Toch aanvaardt Joolsdesign geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan dan wel de directe of indirecte gevolgen van handelen of nalaten op basis hiervan. Er kunnen geen rechten van welke aard dan ook worden ontleend aan de inhoud van deze website.

Belangrijk: op deze website en de inhoud daarvan rusten auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten van Joolsdesign. U mag daarom op geen enkele wijze teksten of delen daarvan, foto’s of tekeningen dan wel een weergave daarvan gebruiken (waaronder ook wordt begrepen het kopiëren of opslaan daarvan, elektronisch dan wel op andere wijze), zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Joolsdesign.

Voor statistische doeleinden worden bezoekersstatistieken van deze website bijgehouden. De gegevens zijn echter op geen enkele wijze te herleiden naar persoonlijke gegevens en worden evenmin door Joolsdesign opgeslagen.

 

over Joolsdesign

Interieurarchitect Jolanda de Boon

Joolsdesign is opgericht door interieurarchitect Jolanda de Boon. In 1996 is zij afgestudeerd aan de Academie voor Beeldende Kunsten afdeling Interieurarchitectuur in Maastricht. Sindsdien geeft zij interieuradvies en is zij bezig met ontwerpen en inrichten van bedrijven en woningen. Voordat zij begon met Joolsdesign heeft ze als interieurarchitect ervaring opgedaan bij een kantoorinrichter, interieurbouwbedrijf en interieurontwerp bureau. Door deze allround ervaring is zij in staat om veel verschillende soorten opdrachten aan te nemen.

Social media

Wilt u op de hoogte blijven van interieurtrends, interieurbeurzen of weten waar Joolsdesign op dit moment mee bezig is? Volg Joolsdesign dan op facebooktwitter of pinterest.

Bent u toe aan een nieuw interieur en wilt u persoonlijk kennismaken met interieurarchitect Jolanda de Boon? Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek. 

Facebook Joolsdesign Interieurontwerp
Pinterest Joolsdesign Interieurontwerp
Joolsdesign Interieurontwerp

contact

  • Contact Joolsdesign Interieurontwerp

Bent u nieuwsgierig naar wat Joolsdesign voor u kan betekenen? Vul onderstaand contactformulier in of stuur een mail naar info@joolsdesign.nl.

Ons adres

Burchtmuur 34
3991 EK HOUTEN
T. 06 - 33 80 1295
KvK: 30254173
Architectenregister: 4.991115.004

Contactformulier

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Graag uw naam invullen s.v.p.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Graag uw telefoonnummer of GSM nummer.
Graag uw e-mailadres hier invullen.
foutieve invoer - u moet op zijn minst wel tekst plaatsen!
Ongeldige invoer

 

  • 1
  • 2

over Joolsdesign

quotesJoolsdesign maakt een interieurontwerp voor uw woning, kantoor, school, kantine of bedrijf. Elke opdracht is voor ons een uitdaging, van klein tot groot! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Jolanda de Boon