Ontwerp basisschool

BINNENHUISARCHITECT ONTWERP SCHOOL

Binnenhuisarchitect – Joolsdesign is door de Montessori basisschool De Kleine Prins in Rotterdam gevraagd om een ontwerp te maken voor garderobekasten. Deze garderobekasten moesten ruimte bieden voor zowel jassen, tassen als schoenen. Andere eisen waren: gebruiksvriendelijk, kleurrijk en niet te duur.

ONTWERP RESULTAAT

In het ontwerp voor de school heeft binnenhuisarchitect Jolanda de Boon een ontwerp gemaakt waarbij de kleuren uit het logo terugkomen. Op deze manier is de huisstijl ook herkenbaar in het interieur van de school. De frisse kleuren geven de redelijk gedateerde uitstraling van de school een modernere uitstraling. De kasten zijn eenvoudig, maar door het gebruik van de kleuren toch erg bijzonder. De kasten hebben allemaal dezelfde afmeting en zijn daardoor overal herplaatsbaar. Bovendien zijn de productiekosten lager.

BINNENHUISARCHITECT VOOR UW SCHOOL?

Wilt u naar aanleiding van deze referentie weten wat binnenhuisarchitect Joolsdesign voor uw onderwijs instelling / school kan betekenen? Neem dan contact op voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

over Joolsdesign

quotesFlexibele houding, korte lijnen, snel schakelen! Dat is het succes van Joolsdesign!

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Akkoord