Skip to main content

Binnenhuisarchitect Hilversum


Je denkt na over een uitbouw van je woning in Hilversum of omgeving. Misschien wil je wel een ruimere leefkeuken. Of je twijfelt over de inrichting van je kantoor. Is die wel voldoende toekomstbestendig? En hoe kunnen de medewerkers weer veilig aan het werk op 1,5 meter afstand?
Leg deze of andere interieurvragen voor aan de binnenhuisarchitect van Joolsdesign. Met onze jarenlange ervaring zijn we dé specialisten op het gebied van interieurontwerp. Onze ontwerpen zijn eigentijds, inspirerend en altijd functioneel. 

Sfeervol interieurontwerp van een vergaderruimte van designer en binnenhuisarchitect voor kantoor in Utrecht

Binnenhuisarchitect Kantoor

Ga je met je bedrijf verhuizen naar de regio Hilversum, en wil je een kantoorinrichting die helemaal naar wens van jou en je medewerkers is? Of twijfel je of de huidige inrichting van je kantoor wel toekomstbestending is? Onze binnenhuisarchitect helpt je met de juiste keuzes en maakt van jouw kantoor een inspirerende ontmoetingsplaats. Ons doel is altijd verder te gaan dan je verwacht met een eigentijds en functioneel, maar ook verrassend ontwerp. Uniek en volledig afgestemd op jouw wensen. 

Met deze prachtige maatkast heeft de binnenhuisarchitect Utrecht van Joolsdesign de woonkamer met de keuken verbonden en eenheid gecreëerd.

Binnenhuisarchitect Woning

Als je wilt verbouwen of verhuizen naar een nieuwe woning, dan heb je vragen. Wat is de ideale indeling?  Waar komt de keuken? Hoe gebruik je de ruimte optimaal, en hoe creëer je rust en eenheid in je interieur? Laat onze binnenhuisarchitect met je meedenken. Met onze kennis en ervaring zien wij al snel de mogelijkheden en helpen je graag keuzes maken. Wij creëren eenheid , rust en ruimte. En zo maken we van jouw woning een inspirerende omgeving, en van jouw huis een echt thuis.

Daarom kies voor de binnenhuisarchitect

van Joolsdesign

Van A tot Z

Wij ontwerpen, begeleiden en realiseren de verbouwing en inrichting van jouw woning of kantoor.  

Ervaring

Meer dan 200 klanten gaven ons hun vertrouwen, en zijn zeer tevreden met het eindresultaat.

Betrokken

Jij staat bij ons centraal. Wij luisteren aandachtig naar jouw wensen en eisen en vragen altijd door.

Kwaliteit

Als gediplomeerd en erkend interieurarchitect zijn wij dan ook ingeschreven in het Architectenregister.

Onafhankelijk

Wij zijn niet gebonden aan leveranciers, zo garanderen wij een onafhankelijk interieurontwerp.

Zowel in de regio Hilversum als daarbuiten, werken wij met onze beproefde 3 O's methode. We onderzoeken, ontwerpen en ontzorgen. Jij kiest wat het beste bij jou past. Wil jij ook weten wat Joolsdesign voor jou kan betekenen?

Jouw ideeën zijn ons startpunt

Stel ons jouw Interieurvraag

Als je nadenkt over verbouwen of verhuizen komt er veel op je af. Alle details zijn belangrijk. Maar het is moeilijk om het al voor je te zien. En wat is er eigenlijk echt mogelijk voor je interieur?

Laat ons je helpen om je gedroomde interieur te verwezenlijken. Wij zijn al jarenlang dé specialisten op het gebied van interieurontwerp. Dat doen we voor particulieren en organisaties. Wij zien de mogelijkheden, zijn op de hoogte van de laatste trends en maken ontwerpen die functioneel en verrassend zijn.

Dus wil je een interieur waarmee je volledig tevreden bent, en dat echt inspirerend én toekomstbestedig is? Neem dan contact op en maak kennis met ons. Wij realiseren jouw interieurwensen en eisen.

Het ontwerpproces 

We bieden je verschillende mogelijkheden zodat je altijd de keuze hebt. Heb je een praktische vraag voor je woning, dan komen we graag langs voor een Interieuradvies aan huis. Daarbij geven we je een advies waarmee je direct zelf aan de slag kan. Wil je meer? Dan maken we graag een interieurontwerp op maat. Aan de hand van inspirerende tekeningen in 2D en 3D laten we je verschillende mogelijke indelingen, kleuren en matrialen zien.En als je wilt nemen we je werk uit handen door de verbouwing te begeleiden.
Heel belangrijk: we maken vooraf een duidelijk plan van aanpak, zodat je altijd weet waar je aan toe bent.

Ben je nieuwsgierig geworden over wat wij voor jou kunnen betekenen? 

Klik dan op een van onderstaande buttons.

Wij werkten o.a. al voor

Interieurontwerp Acatris

Zullen we kennismaken?

Jolanda de Boon

Eigenaar en interieurarchitect