Binnenhuisarchitect kantoor

Binnenhuisarchitect voor kantoor nodig? Bent u op zoek naar een binnenhuisarchitect die u van ontwerp naar realisatie helpt met de inrichting van uw kantoor? Joolsdesign maakt voor uw kantoor een ontwerp waarin de uitstraling van uw organisatie wordt verwerkt.

Joolsdesign Binnenhuisarchitect voor kantoor en bedrijf heeft veel ervaring met het maken van een ontwerp voor uw kantoor. Onze binnenhuisarchitect maakt voor uw kantoor een indeling van de werkplekken, wachtruimtes, vergaderruimtes en kantines. Hierbij houden wij uiteraard rekening met uw wensen en eisen en uw budget.

Op basis van ons kennismakingsgesprek maken wij een offerte. In die offerte nemen wij verschillende fases op voor het interieurontwerp en de uitwerking van het interieuradvies voor uw kantoor. Wij hebben een netwerk van uitvoerende partijen waar wij graag en goed mee samenwerken en kunnen dan ook het traject van ontwerp tot oplevering voor u regelen. Maar u kunt zelf bepalen welke fases u wilt afnemen.

Zo creëert de binnenhuisarchitect voor uw kantoor een inspirerende werkomgeving waar u en uw medewerkers zich op hun gemak voelen. Want, medewerkers die met plezier naar hun werk gaan, presteren beter!

Bekijk op de website voorbeelden van gerealiseerde opdrachten. Maar nog beter is om vrijblijvend afspraak te maken op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via het contactformulier.

Interieurontwerp kantoor
Interieurontwerp kantine
Interieurontwerp kantoor Bunschoten

over Joolsdesign

quotesFlexibele houding, korte lijnen, snel schakelen! Dat is het succes van Joolsdesign!

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Akkoord