Skip to main content

Binnenhuisarchitect Soest


Als je gaat verhuizen of verbouwen, komt er veel op je af. Je moet keuzes maken
over de indeling van de ruimtes. Staat de keuken wel op de juiste plek? Wat is een optimale indeling? En hoe creëer je eenheid en sfeer? Of wil je met je organisatie verhuizen en heb je een nieuwe ruimte in Soest op het oog? Het moet een inspirerende ruimte worden, flexibel en met oog voor het welzijn van je medewerkers. Hoe maak je in deze uitdagende tijden
de kantoorinrichting toekomstbestendig?

Sfeervol interieurontwerp van een vergaderruimte van designer en binnenhuisarchitect voor kantoor in Utrecht

Binnenhuisarchitect Kantoor

Verhuist jouw organisatie binnenkort naar een nieuw kantoor in Soest? Of denk je eraan om de kantoorinrichting te veranderen, zodat die meer van deze tijd wordt? Wij zijn als specialisten natuurlijk goed op de hoogte van de eisen die aan een goede kantoorinrichting en een gezonde werkomgeving worden gesteld.

Met deze prachtige maatkast heeft de binnenhuisarchitect Utrecht van Joolsdesign de woonkamer met de keuken verbonden en eenheid gecreëerd.

Binnenhuisarchitect Woning

Je wilt verhuizen naar Soest, of je denkt na over een verbouwing van je woning. Misschien twijfel je over een andere keuken, en ben je op zoek naar een optimale indeling? Verhuizen of verbouwen brengen altijd moeilijke keuzes met zich mee. Natuurlijk wil je graag voor het interieur van je woning vooraf de juiste keuze maken.

Daarom kies je voor de binnenhuisarchitect

van Joolsdesign

Van A tot Z

Wij ontwerpen, begeleiden en realiseren de verbouwing en inrichting van jouw woning of kantoor.  

Ervaring

Meer dan 200 klanten gaven ons hun vertrouwen, en zijn zeer tevreden met het eindresultaat.

Betrokken

Jij staat bij ons centraal. Wij luisteren aandachtig naar jouw wensen en eisen en vragen altijd door.

Kwaliteit

Als gediplomeerd en erkend interieurarchitect zijn wij dan ook ingeschreven in het Architectenregister.

Onafhankelijk

Wij zijn niet gebonden aan leveranciers, zo garanderen wij een onafhankelijk interieurontwerp.

Wij werken volgens  onze unieke 3 O's methode. We ontdekken, ontwerpen en ontzorgen. Jij kiest wat het beste bij jou past. Wil jij ook weten wat Joolsdesign voor jou kan betekenen?

Jouw ideeën zijn ons startpunt

Wat is jouw interieurvraag

Leg je vragen voor aan de binnenhuisarchitect van Joolsdesign interieurontwerp. Wij maken voor jouw woning of jouw kantoor een ontwerp dat voldoet aan alle verwachtingen – en meer! Met een helder plan van aanpak weet je altijd vooraf waar je aan toe bent. Wij zien er de uitdaging in om je met het ontwerp positief te verrassen. Met jouw wensen en eisen als uitgangspunt maken wij voor jouw woning of jouw kantoor een eigentijds en inspirerend interieurontwerp.

Welk interieuradvies past bij jou?

Interieuradvies op locatie

Zit je met een praktische vraag en wil je een advies waarmee je zelf aan de slag kan? In de omgeving van Soest en Utrecht bieden wij de mogelijkheid aan van een Interieuradvies aan huis. Onze binnenhuisarchitect bespreekt bij jou je wensen en geeft direct aan de hand van een schetsmatige tekening ook advies.

 

Maatwerkoplossing

Maar misschien zoek je meer naar een interieurontwerp waarin je verschillende mogelijkheden kan zien. Wij maken dan graag een interieurontwerp op maat voor je. Aan de hand van inspirerende 2D- en 3D-tekeningen worden verschillende mogelijkheden inzichtelijk. Met onze hulp kan je zo een goede keuze maken voor de optimale indeling, kleuren en materialen. En wil je graag ondersteuning bij de uitvoering? Wij nemen je graag het werk uit handen door bijvoorbeeld de bestellingen voor je te doen of de verbouwing en inrichting te begeleiden. Daarbij werken we graag samen met specialisten uit ons netwerk, die zich al hebben bewezen. Maar omdat we onafhankelijk zijn, werken we net zo graag en goed met andere aannemers. Jouw wensen en eisen staan immers centraal.

Ben je nieuwsgierig geworden over wat wij voor jou kunnen betekenen? 

Klik dan op een van onderstaande buttons.

Wij werkten o.a. al voor

Interieurontwerp Acatris

Zullen we kennismaken?

Jolanda de Boon

Eigenaar en interieurarchitect