Studio Job voor NLXL

Indrukwekkend vind ik de nieuwste behangcollectie Archives van Studio Job voor het behanglabel NLXL! De collectie bestaat uit zes verschillende grafische patronen. De naam Archives dankt Studio Job aan het feit dat zij bestaande tekeningen en patronen uit eigen archief hebben verwerkt tot nieuwe kunstzinnige patronen van negen meter lang zonder herhaling. NLXL is opgericht in 2010 en introduceerde toen het inmiddels succesvolle sloophoutbehang van Piet Hein Eek. Daarna volgde o.a. Piet Boon met een ontwerp voor betonbehang.

Studio Job _Dutch Design Milaan

Lees meer

Hip behang kinderkamer

Momenteel ben ik druk bezig met een opdracht voor een interieurontwerp van een nieuw op te zetten kinderopvang. Een ontzettend leuke opdracht waar ik creatief helemaal mijn ei in kwijt kan. Op internet heb ik al heel wat tijd gespendeerd aan het zoeken naar leuke afbeeldingen ter inspiratie. Daarom leek het me leuk om te bloggen over deze vondsten.
Dit keer wil ik een aantal trendy behangmerken laten zien. Met behang kun je er namelijk voor zorgen dat een kamer meteen een andere sfeer krijgt. Behang spreekt kinderen ook aan. De kamer heeft dan niet veel meer nodig dan nog wat meubels en gezellige accessoires. Met de komst van het vliesbehang is het behang van tegenwoordig bovendien gemakkelijk aan te brengen. Hieronder drie hippe behangmerken van Nederlandse bodem: KEK Amsterdam, Studio Ditte en Perron 11.

KEK Amsterdam

Bij KEK Amsterdam verkopen ze muurstickers en behang. Hun behang is zeker niet standaard. Ze hebben stoer behang, lief behang en zoet behang. Dit laatste hebben ze letterlijk genomen, uniek is namelijk hun snoepbehang met snoep als chocolade, popcorn, lollies of heerlijke taartjes. Maar mijn persoonlijke favorieten zijn de muurstickers Forest Friends Tree. Je kan de boom aankleden met bijgeleverde vogelhuisjes en vogels. Hoe kek is dat?

Behang_KEK Amsterdam_Amsterdam Forest Tree

Lees meer

over Joolsdesign

quotesJoolsdesign maakt een interieurontwerp voor uw woning, kantoor, school, kantine of bedrijf. Elke opdracht is voor ons een uitdaging, van klein tot groot! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Jolanda de Boon