Interieurtrends beurs HTC

Afgelopen woensdag was Joolsdesign op een van de vakdagen van de najaars interieurbeurs in het Home Trade Center. Wat meteen opviel was de fraaie aankleding van de centrale hal van het Home Trade Center. De speciale eettentjes en de stijlkamers zijn zeker een gezellige nieuwe toevoeging aan deze tweejaarlijkse interieurbeurs. Het is duidelijk merkbaar dat het Home Trade Center wil vernieuwen. Veel showrooms hebben ook geen deuren meer waardoor je gemakkelijk naar binnen loopt. Jammer dat een aantal standhouders daar niet in mee wil gaan maar wie weet verandert dat op termijn ook. Een kleine impressie: 

03

Maar het belangrijkste natuurlijk van dit bezoek aan de interieurbeurs: wat voor nieuwe meubels, verlichting en andere accessoires brengen de fabrikanten dit nieuwe seizoen op de markt? Een selectie van de leukste gespotte nieuwe producten is hieronder te zien:

Joolsdesign is fan van Zuiver. Ook dit seizoen heeft Zuiver weer leuke producten aan hun assortiment toegevoegd, zoals stoeltafels Nerd en Gold Rush. Nerd dankt zijn naam aan de computeronderdelen die in het bovenste vlak zijn verwerkt. Gold Rush dankt zijn naam aan de gouden afwerking op het bovenste vlak.

Zuiver - stoeltafels - interieurbeurs Home Trade Center 2013

Een andere leuk tafeltje van Zuiver is de Hide and Seek. Dit tafeltje is verkrijgbaar in de kleuren mosterdgeel, turquoise en wit.

Zuiver - Hide and Seek - interieurbeurs Home Trade Center 2013

Het nieuwe verlichtingsmerk Het Lichtlab was ook te zien in een van de stijlkamers. Het jonge bedrijf produceert strijkijzersnoeren met porceleinen fitting. De snoeren zijn in allerlei kleuren verkrijgbaar. Door te variëren in hoogte en kleur krijg je een speels geheel.

Het Lichtlab - verlichting - interieurbeurs Home Trade Center

Coming Lifestyle heeft de samenwerking met VT Wonen nog verder uitgebreid met een assortiment voor slapen. Op de website van Coming Lifestyle kun je hier alles over lezen. 

Coming - VT Wonen - Interieurbeurs Home Trade Center 2013

Een opvallende aanwezigheid op deze interieurbeurs was de aanwezigheid van Pode. Pode is van Leolux en bestaat inmiddels 5 jaar. Deze stand met hun kleurrijke en moderne collectie was zeker een goede toevoeging aan de interieurbeurs. De verstelbare bank Dr'op werd gepresenteerd maar ook het nieuwe model Spike.

Pode by Leolux - interieurbeurs Home Trade Center 2013

Groothandel Klotz heeft nieuwe kasten in hun assortiment. Leuk hieraan is het verschil in hoogte van de deurtjes en de combinatie van hout met hoogglans.

KLotz - kast -  Interieurbeurs Home Trade Center 2013

In een van de stijlkamers werd het behang met oude houten panelen van Onszelf gepresenteerd. Een bijzonder behang voor een bijzondere kamer!

Onszelf - behang - interieurbeurs Home Trade Center 2013

En natuurlijk was er nog véél meer....

Naast de vakdagen op maandag zal het Home Trade Center ook in het voorjaar weer een speciale consumentendag op zondag op deze interieurbeurs hebben. Het is dan ook zeker weer de moeite waard om te komen en inspiratie op te doen. 

Wil je weten wanneer een nieuw blog wordt gepubliceerd? Vind Joolsdesign dan leuk op Facebook of volg Joolsdesign op Bloglovin'.

Follow on Bloglovin

over Joolsdesign

quotesJoolsdesign maakt een interieurontwerp voor uw woning, kantoor, school, kantine of bedrijf. Elke opdracht is voor ons een uitdaging, van klein tot groot! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Jolanda de Boon