Interieurbeurs Woonindustrie

Interieurbeurs Woonindustrie

Het beurzenseizoen is weer begonnen. Vorige week was voor mij de aftrap bij het voormalige Home Trade Center in Nieuwegein. Het Home Trade Center heeft de afgelopen tijd een transformatie ondergaan voor wat betreft uiterlijk, invulling en naam. Met als nieuwe naam De Woonindustrie willen ze naast de business-to-business activiteiten, ook meer consumenten ontmoeten. Als mooie aanvulling op de huidige exposanten heeft De Woonindustrie een aantal gerenommeerde design merken weten te strikken die vanaf dit seizoen een vaste plek innemen in een deel van het centrum, zoals Pode, KFF, Vitra, Label

Iedere maandag is het centrum open om interieurinspiratie op te doen of in te kopen. Daarnaast wordt er een aantal keer per jaar een interieurevenement georganiseerd waar ook consumenten welkom zijn. Het eerstvolgende interieurevenement vindt plaats op 14, 15 en 16 oktober. Dit inspiratie weekend is speciaal voor consumenten. 

Hieronder een impressie van deze interieurbeurs.

Interieurbeurs Woonindustrie By Boo meubelen

Interieurbeurs Woonindustrie Cartelliving

Interieurbeurs Woonindustrie Jame meubelen

Interieurbeurs Woonindustrie Kff design meubelen

Interieurbeurs Woonindustrie Luux design verlichting

Interieurbeurs Woonindustrie Pode design meubelen

Interieurbeurs Woonindustrie Vermeer meubelen

 

 

 

over Joolsdesign

quotesJoolsdesign maakt een interieurontwerp voor uw woning, kantoor, school, kantine of bedrijf. Elke opdracht is voor ons een uitdaging, van klein tot groot! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Jolanda de Boon