Design kandelaars

Ook in dit blog wil ik toch nog even in de kerstsfeer blijven. En dan niet over kerstbomen of kerstballen: ik wil het vooral hebben over de sfeer. En wat is er sfeervoller dan gezellige kaars verlichting? Niet alleen in de kersttijd maar vooral in deze donkere tijd. De kortste dag moet tenslotte nog komen. Ik heb een aantal design kandelaars uitgezocht met een knipoog naar de ouderwetse kersttrappetjes. Leuk om in je huis te hebben, ook als het straks gelukkig weer wat lichter wordt. 

Kandelaar_verlichting_Rick Vos_Little Bold_Moooi

Lees meer

Trendy verlichting in donkere dagen

Buiten is het al echt herfst. Het waait, het regent, het is koud en het wordt snel donker. Ikzelf moet altijd weer erg wennen als de zomer is afgelopen en de truien weer een plaatsje vooraan in de kast krijgen. Het leuke aan deze donkere dagen vind ik wel dat de haard weer lekker aan kan. Ik merk ook dat ik weer veranderdrang krijg in mijn huis. Dat zal ongetwijfeld bij meer mensen het geval zijn. Verlichting kan, zeker in deze dagen, zorgen voor een sfeervoller en gezelligere woonkamer. Daarom hieronder een aantal verlichtingsarmaturen. Deze draad verlichting is helemaal de interieurtrend van nu en komt terug in veel collecties.

Verlichting Kiki van Eijk - Floating Frames

Draadverlichting Floating Frames van ontwerpster Kiki van Eijk gezien op Dutch Design Week. 

Lees meer

over Joolsdesign

quotesJoolsdesign maakt een interieurontwerp voor uw woning, kantoor, school, kantine of bedrijf. Elke opdracht is voor ons een uitdaging, van klein tot groot! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Jolanda de Boon