INTERIEURARCHITECT woning Zeist

Joolsdesign is gevraagd door de bewoners van een jaren 30 woning in Zeist, om een ontwerp te maken voor hun verbouwing. Ze wilden graag een uitbouw van drie meter. Andere wensen waren: een ruimte voor een (nu nog niet aanwezig) toilet op de begane grond, een wasruimte en een keukeneiland. Ze hielden van een Scandinavische, moderne inrichting.

RESULTAAT

Joolsdesign liet in het ontwerp, aan de hand van 3D visualisaties, zien wat de mogelijkheden waren van een aanbouw.  Door de extra ruimte van drie meter aanbouw, werd het mogelijk om een toilet en wasruimte te creëren en een aparte woonkeuken. In het interieurontwerp heeft de interieurarchitect de woonkeuken en woonkamer gescheiden door stijlvolle moderne en suite deuren. De nieuwe gevel bestaat uit een pui met authentieke glas in lood en ramen die doorlopen tot de grond waardoor er een optimale hoeveelheid licht de keuken binnenkomt. Bovendien kunnen de bewoners vanuit het keukeneiland fijn de tuin in kijken. Het toilet is toegankelijk vanaf de gang. Het washok is toegankelijk door middel van een schuifdeur vanuit de keuken. Deze deur loopt in lijn met de en suite deuren en heeft ook dezelfde stijl. Kleuren, materialen en accessoires zijn in een Scandinavische stijl.

over Joolsdesign

quotesFlexibele houding, korte lijnen, snel schakelen! Dat is het succes van Joolsdesign!

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.