KANTINE ONTWERP

Kantine ontwerp van interieurarchitect Joolsdesign voor Albert Heijn Winsum in Groningen. Deze kantine wordt ook gebruikt voor medewerkers van Etos en Gall & Gall. De ruimte moet gerenoveerd en gemoderniseerd worden. De ruimte wordt geheel gesloopt en opnieuw ingedeeld met toiletten, rookruimte, kluisjes, keukenblok, kasten en tafels/stoelen. Het gebouw bestaat uit een taartvorm en lijkt daardoor in eerste instantie lastig in te richten. Bovendien is het plafond erg laag. In het kantine ontwerp van interieurarchitect moet de ruimte een plek worden waar medewerkers in de pauze tot rust kunnen komen, kunnen eten en eventueel een spelletje dart kunnen spelen. Bovendien moet het een frisse en moderne uitstraling hebben.

KANTINE ONTWERP RESULTAAT

Interieurarchitect Joolsdesign heeft in het kantine ontwerp de gehele verdieping opnieuw ingedeeld. Het valt hierbij meteen op dat het lichter, meer open is en ook groter lijkt. De taartvorm wordt in het ontwerp juist benadrukt doordat de tafel en de vloer dezelfde vorm hebben. De op maat gemaakte tafel is de centrale plek in deze ruimte. Tegen de ene muur staat een op maat gemaakte kastenwand met een geïntegreerd keukenblok. Aan de andere kant bevinden zich de rookruimte, een ruimte voor kluisjes en twee toiletten. Ook is het verlaagde plafond verwijderd waardoor de kantine ruimtelijk wordt. Omdat de medewerkers vooral jongeren zijn, zijn de kleuren en prints hierop afgestemd. De grote wand is behangen met een plattegrond van Groningen en de toiletten zijn behangen met grote toiletrollen. Frisse, hippe kleuren voor vloer en meubelmaatwerk maken het fris en licht. Op de vloer ligt een slijtvaste vloer van Gerflor. 

In dit project hebben wij prettig samengewerkt met Switchs Projectmanagement.

KANTINE ONTWERP VOOR UW BEDRIJF?

Wilt u naar aanleiding van deze referentie weten wat de interieurarchitect van Joolsdesign voor uw kantine of zakelijke ruimte kan betekenen? Neem dan contact op voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

over Joolsdesign

quotesFlexibele houding, korte lijnen, snel schakelen! Dat is het succes van Joolsdesign!

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Akkoord