BINNENHUISARCHITECT KANTOOR - WENSEN

Binnenhuisarchitect Jolanda de  Boon is gevraagd om een interieurontwerp te maken voor softwarebedrijf RealXS, gevestigd in Utrecht. Het kantoor moest geheel worden gestript. Deze organisatie wilde een interieurontwerp voor het moderniseren van hun huidige pand. Hierbij moest er ruimte komen voor een vergaderruimte aan de raamzijde, een pantry met ruime eettafel en zes werkplekken.

BINNENHUISARCHITECT KANTOOR - RESULTAAT

Binnenhuisarchitect Jolanda de Boon heeft aan de hand van de wensen van RealXS, een interieurontwerp gemaakt. Vanwege de zoninval is ervoor gekozen om geen werkplekken aan de raamzijde te plaatsen. Daardoor is er aan deze zijde genoeg ruimte over om te vergaderen en te lunchen. De vergaderruimte heeft veel glas en doordat het behang met afbeelding van Utrecht doorloopt in de vergaderruimte, lijkt het groter. 

INTERIEURONTWERP VOOR UW KANTOOR?

Wilt u naar aanleiding van deze referentie weten wat wij voor uw kantoor kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

over Joolsdesign

quotesFlexibele houding, korte lijnen, snel schakelen! Dat is het succes van Joolsdesign!

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Akkoord