Interieurarchitect kantoor

Interieurarchitect kantoor

Interieurarchitect kantoor nodig? Joolsdesign zet als interieurarchitect het kantoor in als ontmoetingsplek. Een plek die aanvoelt als thuis, een plek waar je koffie drinkt of samenwerkt met collega’s aan de houten statafel. Een kantoor waar je overlegt terwijl je neerploft op die lekkere bank. Een kantoor waar kleine en grote sfeervolle ruimtes zijn om te vergaderen. Een kantoor waar je je terug kunt trekken als je rustig wilt bellen. Kortom, jullie ideale kantoor! 

Bij Joolsdesign geloven wij in een persoonlijke aanpak. Door met u aan tafel te zitten en uw plannen, werkwijze en visie te bespreken, komen wij tot het beste advies. Het is immers het belangrijkste dat u en uw medewerkers zich prettig voelen in de werkomgeving. Tijdens onze vrijblijvende kennismaking, hoort de interieurarchitect graag alles over uw kantoor. Wat zijn uw wensen? Om welke ruimtes gaat het? Heeft u zelf al ideeën? Op basis van dit gesprek maken wij een offerte.

Kiest u voor ons? Dan starten we met het schetsontwerp. Dit schetsontwerp geeft vooral richting geeft aan uw wensen en eisen op schetsmatige wijze. Op deze manier wordt wel al duidelijk hoe het interieurontwerp van uw kantoor kan worden, maar er is nog veel ruimte om allerlei aanpassingen te doen. Vervolgens werkt de interieurarchitect voor uw kantoor verder aan een voorlopig en definitief ontwerp. Na afloop van deze fase is het ontwerp klaar om uitgevoerd te worden. 

Als laatste bieden wij de fase van bouwbegeleiding aan. Door onze betrokkenheid nemen wij u niet alleen werk uit handen, maar zorgen wij er ook voor, dat het ontwerp zoals u dat voor ogen hebben ook daadwerkelijk zo wordt uitgevoerd. Gedurende het gehele traject werken wij intensief samen met uitvoerende partijen, maken een duidelijke planning en stemmen steeds af met u. Deze samenwerking zorgt ervoor dat wij de verbouwing van A tot Z kunnen ontwerpen en realiseren.

Neem vrijblijvend contact op voor een inspirerend gesprek met onze interieurarchitect. Dat kan via ons contactformulier of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Interieurontwerp kantoor Bunschoten
Interieurontwerp kantine
Interieurontwerp kantoor

 

over Joolsdesign

quotesFlexibele houding, korte lijnen, snel schakelen! Dat is het succes van Joolsdesign!

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.