INTERIEURARCHITECT - ONTWERP KANTOOR

Interieurarchitect Jolanda de Boon is gevraagd om een interieur ontwerp kantoor te maken voor een middelgroot kantoor en bovendien snelgroeiende organisatie in Zeist. Deze organisatie verhuisde naar een ander, bestaand pand. Het was mogelijk om de zwarte systeemwanden van de huidige huurders over te nemen. Het nadeel was wel dat het wat donker was omdat de wanden veel licht wegnamen.

Belangrijke wensen waren: veel licht, open kantoor, genoeg ruimte, modern, warm en met genoeg mogelijkheid voor groei. Voor deze organisatie is lunchtijd erg belangrijk. Er worden maaltijden bereid door de medewerkers. In het nieuwe ontwerp kantoor moest dan ook een ruime keuken komen met genoeg ruimte om gezellig te lunchen. De vraag was om met twee voorstellen te komen, een voorstel met behoud van de huidige systeemwanden en een ontwerp waarin alle materialen en systeemwanden worden vernieuwd.

ONTWERP KANTOOR RESULTAAT

Interieurarchitect Jolanda de Boon heeft tijdens het schetsontwerp twee 3D visualisaties gepresenteerd. Het was al snel duidelijk dat de klant voor een geheel nieuwe inrichting zou kiezen. Het ontwerp is een kantoortuin geworden met systeemwanden geheel van glas, waardoor het licht optimaal naar binnen valt. Het kleurgebruik van wit en oranje met daarbij veel groen in grote plantenbakken, geeft de ruimte een open, frisse en moderne uitstraling. Een ruim deel van het kantoor wordt ingenomen door de kantine met in het midden een gezellig keukeneiland. Het is open maar toch ook gescheiden. Op de vloer ligt pvc in houtprint wat warmte geeft aan het interieur. De ronde vorm van de muur bij de entree is een eyecatcher geworden. De print is een afbeelding van De Munt uit Utrecht en komt op deze wand helemaal tot zijn recht.

In dit project hebben wij prettig samengewerkt met Switchs Projectmanagement en Miriam van Leeuwen Fotografie.

INTERIEURONTWERP VOOR UW KANTOOR?

Wilt u naar aanleiding van deze referentie weten wat Joolsdesign interieurarchitect voor uw kantoor kan betekenen? Neem dan contact op voor het maken van een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

over Joolsdesign

quotesFlexibele houding, korte lijnen, snel schakelen! Dat is het succes van Joolsdesign!

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Akkoord