• Home
  • Interieurontwerp

Interieurontwerp

INTERIEURONTWERP

Joolsdesign maakt een professioneel interieurontwerp voor zakelijke en particuliere klanten. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van een interieurontwerp voor werkenwonen,  en onderwijs.

Werken

Werken

Wonen

Wonen

Onderwijs

Onderwijs

WERKWIJZE

  • Het kennismakingsgesprek is vrijblijvend. Wij horen graag uw wensen en eisen voor het interieurontwerp. Op basis van dit gesprek maken wij een offerte.
  • Wanneer u voor ons kiest gaan wij voor u aan de slag met het schetsontwerp. Het interieurontwerp bestaat uit een nieuwe plattegrond en een schetsmatige 3D. Hiermee krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en deze dient als uitgangspunt voor de volgende fase. Dit schetsontwerp bespreken we.
  • Uw input wordt daarna gebruikt om het schetsontwerp aan te passen en verder uit te werken tot een voorlopig ontwerp. Ook wordt een voorstel gedaan voor materialen, meubels en verlichting.
  • In de fase van het definitief ontwerp wordt het interieurontwerp definitief gemaakt. Aan de hand van de gemaakte technische tekeningen kunnen er offertes worden opgevraagd bij uitvoerende partijen.
  • En dan is het interieurontwerp af. Alles is tot in detail uitgedacht en met u besproken. Wanneer u de begeleiding aan ons overlaat, nemen wij u werk uit handen. Daarnaast zorgen wij ervoor dat het ontwerp, zoals het is bedacht, ook zo wordt uitgevoerd.

Kennismaken?

Wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvende kennismaking? Neem dan contact met ons op!

Contact Joolsdesign interieurarchitectuur

over Joolsdesign

quotesJoolsdesign maakt een interieurontwerp voor wonen, werken en onderwijs. Elke opdracht is voor ons een uitdaging, van klein tot groot! 

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Akkoord