Interieurontwerp kantoor RealXS

Interieurontwerp kantoor RealXS

Interieurontwerp kantoor gemaakt voor softwarebedrijf RealXS, gevestigd in Utrecht. De eigenaar wilde een ontwerp voor het moderniseren van hun huidige pand. Hierbij moest er ruimte komen voor een vergaderruimte aan de raamzijde, een pantry met ruime eettafel en zes werkplekken. 

Joolsdesign heeft aan de hand van de wensen van RealXS, een interieurontwerp kantoor gemaakt. Vanwege de zoninval is ervoor gekozen om geen werkplekken aan de raamzijde te plaatsen. Daardoor is er aan deze zijde genoeg ruimte over om te vergaderen en te lunchen. De vergaderruimte wordt gescheiden door een grote wandkast op maat, met daaraan gekoppeld glazen systeemwanden. De print op de wand, die doorloopt vanaf de vergaderkamer tot in de werkruimte zorgt ervoor dat de ruimte groter lijkt. 

INTERIEURONTWERP VOOR UW KANTOOR?

Wilt u naar aanleiding van deze referentie weten wat wij voor uw kantoor kunnen betekenen? Wij werken volgens de 3 O's: Ontdekken, Ontwerpen en Ontzorgen. Wij vertellen u graag meer over onze methode. Neem daarom contact met ons op voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

Wilt u weten welke opdrachten wij nog meer hebben uitgevoerd, kijk dan in onze portfolio

over Joolsdesign

quotesFlexibele houding, korte lijnen, snel schakelen! Dat is het succes van Joolsdesign!

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.