Skip to main content
Styling interieur uitzendbureau Nieuwegein

Interieurontwerp Uitzendbureau Select


Opdrachtgever
Locatie
Jaar
Opdracht

Uitzendbureau Select
Nieuwegein
2020
Interieurontwerp en bouwbegeleiding

Select is een uitzendbureau met meerdere vestigingen in heel Nederland en richt zich op het uitzenden van vakmensen. Voor hun nieuwste vestiging in Nieuwegein mocht Joolsdesign het interieurontwerp maken en de turn-key realisatie van dit pand verzorgen.

3D visualisatie van interieurarchitect voor uitzendbureau Nieuwgein
3D visualisatie van binnenhuisarchitect voor uitzendbureau Nieuwegein

Ga jij ook verbouwen met je bedrijf en kunnen wij jou helpen met het maken van een interieurontwerp?

Wensen interieurontwerp uitzendbureau


Het pand bestaat uit twee verdiepingen. De vorige eigenaar nam de begane grond in gebruik als magazijn en de eerste verdieping als kantoor. Om dit pand een eigentijds en aantrekkelijk karakter te geven werd het gehele pand volledig gestript.

Select had de volgende wensen. De huisstijl moest terugkomen in het interieurontwerp. Voor de stijl een combinatie van design en industrieel. Een plek komen om uitzendkrachten te ontvangen. Een gezellige pantry voor de lunch en koffie. En ruimte om te werken en vergaderen.

Interieuradvies van uitzendbureau Select in Nieuwegein. Ontvangsttafel met keuken op de begane grond.

Realisatie interieurontwerp


De begane grond is geheel gestript en opnieuw opgebouwd. Rechts van de trap is de toiletruimte en daaraan vast is de keuken geplaatst. Een barretje scheidt de keuken van de ontvangsttafel voor de uitzendkrachten. Alles is maatwerk. De huisstijlkleur komt terug in het maatwerk en is daardoor echt een interieur van Select. Op het plafond is akoestisch spuitwerk gespoten met daaronder een industriële 3 fase rail.

De binnenhuisarchitect heeft in het ontwerp voor het uitzendbureau Select een keuken ontworpen met daarin de huisstijlkleuren verwerkt.

In het midden van de ruimte staat een maatwerk tafel waar uitzendkrachten worden ontvangen.

De interieur designer maakte een kleurrijke vergaderruimte van dit kantoor in Utrecht.
Interieurstylist kantoor Nieuwegein

Op de bovenverdieping bevinden zich het kantoor, vergaderkamer en een bergruimte. De werkplekken worden gescheiden door zwarte jaloeziekasten. 

Interieurstylist kantoor Nieuwegein
Interieurstylist kantoor Nieuwegein
Sfeervolle kantoorinrichting van de binnenhuisarchitect in Utrecht

Achter de jaloeziekasten bevindt zich een zitje. Dit zitje kan dienen om bezoekers te te laten wachten, of als overlegruimte. 

De grote vergaderkamer is gemaakt van zwarte industriële systeemwanden. In de vergaderkamer staat een grote, zware eiken vergadertafel.

Wij werkten al voor

Interieurontwerp Acatris
Interieurarchitect Jolanda de Boon

Zullen we kennismaken?