Interieuradvies kantoor op locatie

INTERIEURADVIES KANTOOR OP LOCATIE: VOOR WIE?

  • Voor stichtingen, sportclubs en maatschappelijke organisaties met een klein budget.
  • Voor kleine bedrijven en zelfstandigen die zelf al best goed weten wat ze willen, maar willen sparren over andere mogelijkheden.
  • Voor bedrijven met een klein budget die behoefte hebben aan praktische handvatten. 

 HOE WERKEN WIJ?

Voordat wij bij u komen, nemen wij telefonisch uw vragen voor het interieuradvies door. Op de dag van de afspraak van het interieuradvies kunnen we dan meteen aan de slag. Wij vertellen onze ideeën en maken een schets om u de mogelijkheden te laten zien. En heeft u later toch nog vragen? Dan kunnen wij een vervolgafspraak maken, kunnen we tekeningen uitwerken of maken wij voor u een offerte voor een interieurontwerp op maat.

INTERIEURADVIES WAAR U ZELF MEE VERDER KUNT?

Vragen die tijdens dit interieuradvies op locatie aan bod kunnen komen, gaan bijvoorbeeld over:

  • Ons clubhuis kan wel wat verandering gebruiken. Kan een interieurarchitect ons ideeën hiervoor geven?
  • Onze stichting organiseert jongerenactiviteiten. Wij willen samen met de jongeren het jeugdhonk veranderen zodat het meer past bij deze doelgroep.
  • Wij willen een restaurant openen en hebben veel ideeën maar weinig geld. Wij zouden graag sparren over een aanpak hiervoor.

WAT KOST EEN INTERIEURADVIES OP LOCATIE?

De eerste 2,5 uur van het interieuradvies op locatie zijn € 375 exclusief btw. Meerwerk, zoals bijvoorbeeld extra interieuradvies tijd of het maken van aanvullende tekeningen, is op basis van uurtarief.

Contact Joolsdesign interieurarchitectuur

Interieurontwerp verbouwing
Aanbouw woonkeuken
Interieurontwerp Basisschool Houten
 

 

over Joolsdesign

quotesJoolsdesign maakt een interieurontwerp voor uw woning, kantoor, school, kantine of bedrijf. Elke opdracht is voor ons een uitdaging, van klein tot groot! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Jolanda de Boon