Kantoor verbouwen? Wij maken een ontwerp voor u.

INTERIEURONTWERP VOOR KANTOOR

Joolsdesign interieurontwerp heeft veel ervaring op het gebied van kantoorinrichting en het maken van een kantoorontwerp. Wij maken een ontwerp volledig passend bij uw organisatie en begeleiden ook de realisatie. U wordt compleet ontzorgd. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking:

image.png

HOE WERKEN WIJ

In onderstaand stappenplan geven wij een indruk van onze werkwijze. Wilt u zien wat Joolsdesign interieurontwerp voor andere bedrijven heeft gedaan? Bekijk dan onze portfolio

KENNISMAKINGSGESPREK

Tijdens onze vrijblijvende kennismaking, horen wij graag alles over uw organisatie. Wij luisteren en stellen vragen. Om welke ruimtes gaat het? Op wat voor manier worden de ruimtes gebruikt: vergaderkamers, bedrijfsrestaurant, ontvangstruimte etc? Wat zijn de wensen en eisen? Heeft u zelf al ideeën? Aan de hand van dit gesprek maken wij een offerte voor een kantoorontwerp. Deze offerte bestaat over het algemeen uit een schetsontwerp, voorlopig ontwerp, definitief ontwerp en de begeleiding bij de realisatie. 

SCHETSONTWERP

U heeft voor ons gekozen en wij gaan voor u aan de slag met het schetsontwerp van het kantoorontwerp. De interieurarchitect maakt een nieuwe plattegrond en een schetsmatige 3D visualisatie. Zo krijgt u een goed beeld van het ontwerp van uw kantoor en kantoorinrichting. Voor u begint het dan meer te leven!

 DEFINITIEF ONTWERP

Stap voor stap gaan wij de ideeën meer vormgeven. Het schetsontwerp gaan wij gedetailleerder uitwerken. Wij maken een kleur- en materialenplan, voorstel voor akoestiek, plafond, vloeren, meubels en verlichting enz. 

 PROJECTBEGELEIDING

Het definitief kantoorontwerp is af en alle voorbereidingen zijn gedaan. Wij hebben alle werktekeningen gemaakt en alles is tot in detail uitgedacht en met u besproken. Wij gaan offertes aanvragen bij uitvoerende partijen en maken een planning van de werkzaamheden. Op vaste momenten zijn wij op locatie aanwezig om zaken af te stemmen en te begeleiden tot aan de oplevering van uw nieuwe kantoor. 

 

Interieurontwerp kantoor Bunschoten
Interieurontwerp kantoor
Interieurontwerp kantine
 

over Joolsdesign

quotesJoolsdesign maakt een interieurontwerp voor uw woning, kantoor, school, kantine of bedrijf. Elke opdracht is voor ons een uitdaging, van klein tot groot! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Jolanda de Boon