Kantoor verbouwen? Wij maken een ontwerp voor u.

INTERIEURONTWERP VOOR KANTOOR OF BEDRIJF

Gaat u met uw kantoor verhuizen of wilt u uw kantoor verbouwen? Bent u op zoek naar een binnenhuisarchitect die u van ontwerp naar realisatie helpt met de inrichting van uw kantoor? Dat bent u bij Joolsdesign aan het juiste adres! Wij maken voor uw kantoor of bedrijf een functioneel en creatief kantoorconcept, passend bij uw organisatie en rekening houdend met uw wensen en eisen. Ook houden wij rekening met de dynamiek van uw werkomgeving. Denk hierbij aan voldoende zit-sta werkplekken en verschillende plekken om (op een informele manier) te vergaderen. Belangrijk is dat uw manier van werken wordt verwerkt en u zich dus herkent in het ontwerp. U en uw medewerkers moeten hier tenslotte werken. En medewerkers die met plezier naar hun werk gaan, presteren beter!

Werkwijze

Op basis van ons kennismakingsgesprek maken wij een offerte. In die offerte nemen wij verschillende fases op voor het interieurontwerp van uw kantoor. Wanneer het ontwerp door u wordt goedgekeurd, kan de verbouwing starten. Het coördineren van alle verschillende werkzaamheden kan u veel tijd kosten. Joolsdesign is graag uw centrale aanspreekpunt voor alle externe partijen. Hierdoor kunnen wij de complete planning voor onze rekening nemen. U heeft één aanspreekpunt, van ontwerp tot realisatie. Wel zo makkelijk voor u!

Kennismaken?

Is uw interesse gewekt? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking met ons via het contactformulier of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Interieurontwerp kantoor Bunschoten
Interieurontwerp kantine
Interieurontwerp kantoor
 

over Joolsdesign

quotesJoolsdesign maakt een interieurontwerp voor wonen, werken en onderwijs. Elke opdracht is voor ons een uitdaging, van klein tot groot! 

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Akkoord