Schoolontwerp en schoolinrichting

WERKWIJZE

School ontwerp of schoolinrichting nodig voor basisschool of middelbare school? Interieurarchitect Joolsdesign denkt graag met u mee. Gaat het om een grote verbouwing of alleen een metamorfose? Wij realiseren ons dat iedere euro goed moet worden besteed binnen het onderwijs. Joolsdesign heeft daar veel ervaring mee en maakt een creatief school ontwerp of schoolinrichting, passend bij uw budget. Denk hierbij aan aanpassing van plafond, vloer, muren, akoestiek, raambekleding, verlichting, meubels, meubelmaatwerk, klimaat, meubelmaatwerk enz.

In onderstaand stappenplan geven wij een indruk van onze werkwijze. Wilt u zien wat Joolsdesign eerder heeft gedaan? Bekijk dan onze portfolio.

  SCHOOL ONTWERP - SCHOOLINRICHTING STAP 1

Gratis kennismaken. Wij maken graag vrijblijvend kennis met u! Wij willen alles weten over uw school, luisteren en stellen vragen. Om welke ruimtes gaat het? Wat zijn de wensen en eisen? Heeft u zelf al ideeën? Aan de hand van dit gesprek maken wij een offerte voor een school ontwerp of schoolinrichting. Deze offerte bestaat over het algemeen uit een schetsontwerp, voorlopig ontwerp, definitief ontwerp en begeleiding van de bouw. Maar ook delen uit de offerte kunnen worden afgenomen.

Contact Joolsdesign interieurarchitectuur

 SCHOOL ONTWERP - SCHOOLINRICHTING STAP 2

Op basis van de offerte hopen wij natuurlijk dat u óns kiest om uw plan voor het nieuwe school ontwerp voor onderwijs in beeld te brengen. Met behulp van uw wensen en eisen gaan wij dan de mogelijkheden schetsen. U krijgt aan de hand van een nieuwe plattegrond, sfeerbeelden en een schetsmatige 3D visualisatie een heel goed beeld van die mogelijkheden. Het begint nu echt te leven. Het wordt concreter voor u. U kunt nu weloverwogen keuzes gaan maken.

   SCHOOL ONTWERP - SCHOOLINRICHTING STAP 3

Stap voor stap gaan wij uw keuze meer vormgeven. De schetsen van het interieurontwerp voor onderwijs gaan wij gedetailleerder uitwerken. Afhankelijk van wat u wilt, kunnen wij ideeën gaan toevoegen, een meubelontwerp uitwerken, een kleur- en materialenplan maken of een voorstel doen voor meubels, verlichting, akoestiek, plafond, vloeren etc.

   SCHOOL ONTWERP - SCHOOLINRICHTING STAP 4

En dan is het school ontwerp voor onderwijs af en zijn alle voorbereidingen gedaan. Alles is tot in detail uitgedacht en uitgetekend en met u besproken. Wij kunnen offertes gaan aanvragen bij uitvoerende partijen en een planning gaan maken van de werkzaamheden. Op vaste momenten zijn wij op locatie aanwezig om zaken af te stemmen en houden wij tot aan de oplevering contact met u over de vorderingen van de verbouwing.

 

Meubelontwerp Interieurontwerp Interieurarchitect Wandkast Basisschool Onderwijs 04
Meubelontwerp kinderopvang
Interieurontwerp basisschool

over Joolsdesign

quotesJoolsdesign maakt een interieurontwerp voor uw woning, kantoor, school, kantine of bedrijf. Elke opdracht is voor ons een uitdaging, van klein tot groot! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Jolanda de Boon