Werkwijze

Wij werken aan de hand van de 3 O’s: Ontdekken, Ontwerpen, Ontzorgen.

Ontdekken

Kennismakingsgesprek

Joolsdesign gelooft in een persoonlijke aanpak. Door met u aan tafel te zitten en uw plannen, werkwijze en visie te bespreken, komen wij tot het beste advies. Het is immers het belangrijkste dat u en uw medewerkers zich prettig voelen in de werkomgeving. Tijdens onze vrijblijvende kennismaking, hoort de interieurarchitect graag alles over uw wensen en eisen. Om welke ruimtes gaat het? Heeft u zelf al ideeën? Op basis van dit gesprek maken wij een offerte.

Brainstormsessie

Wilt u uw medewerkers ook betrekken bij hun wensen voor de nieuwe kantoorinrichting? Dan bieden wij als optie een brainstormsessie aan. Met (een selectie van) medewerkers gaan we op een leuke manier aan de slag en kan iedereen zijn wensen aangeven. Medewerkers voelen zich gehoord en zullen meer begrip tonen voor alle veranderingen die gaan komen.

Programma van Eisen

Op basis van alle verkregen informatie maken wij een Progamma van Eisen, dat als basis zal dienen voor het ontwerptraject.

Ontwerpen

Schetsontwerp

Dit schetsontwerp geeft vooral richting aan uw wensen en eisen op schetsmatige wijze. Op deze manier wordt wel al duidelijk hoe het interieurontwerp van uw kantoor kan worden, maar er is nog veel ruimte om allerlei aanpassingen te doen. U ontvangt vanaf de eerste schets zowel 2D als 3D tekeningen van ons. Hierdoor krijgt u meteen een goed beeld van de mogelijkheden. 

Voorlopig ontwerp

Het schetsontwerp wordt verder uitgewerkt tot een definitief ontwerp, met al een eerste aanzet voor kleuren, materialen, meubels en verlichting. U ontvangt ook een globale begroting.

Definitief ontwerp

Als het voorlopig ontwerp is goedgekeurd, worden er definitieve keuzes gemaakt op basis van de wensen en het beschikbare budget. Denk hierbij een keuze voor onder andere de vloer, verlichting, meubels, systeemwanden, type plafond, akoestiek, signing, pantry en dergelijk. Maar ook elektra en klimaat kunnen aan bod komen. U ontvangt een definitieve begroting. Na afloop van deze fase is het ontwerp klaar om uitgevoerd te worden.

Ontzorgen

Projectbegeleiding

Als laatste bieden wij de fase van projectbegeleiding aan. Door onze betrokkenheid nemen wij u niet alleen werk uit handen, maar zorgen wij er ook voor, dat de kantoorinrichting zoals u dat voor ogen hebben ook daadwerkelijk zo wordt uitgevoerd. Alles wordt besteld en gedurende het gehele traject werken wij intensief samen met uitvoerende partijen, maken een duidelijke planning en stemmen steeds af met u. Deze samenwerking zorgt ervoor dat wij de verbouwing van A tot Z kunnen ontwerpen en realiseren.

 

over Joolsdesign

quotesFlexibele houding, korte lijnen, snel schakelen! Dat is het succes van Joolsdesign!

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.