Skip to main content
Binnenhuisarchitect woning

INTERIEURARCHITECT VOOR JOUW WONING

Je hebt plannen om je woning te verbouwen of je gaat verhuizen. Dan heb je ongetwijfeld veel vragen. Wat is de beste indeling? Wat gaat zo’n verbouwing kosten? En wat zijn betrouwbare uitvoerende partijen om de verbouwing te realiseren? De interieurarchitect van Joolsdesign kan jou hierbij helpen.

DAAROM KIES JE VOOR EEN INTERIEURONTWERP VAN JOOLSDESIGN

Verrassend inrichtingsplan

Met onze 3D schetsen laten wij jou zien hoe de ruimte het beste tot zijn recht komt, zodat jij de juiste keuzes kunt maken.

Stijlvol keukenontwerp

Wij laten jou meerdere mogelijkheden zien voor jouw droomkeuken, deze zijn functioneel en outside the box.

Zorgeloze verbouwing

Door vooraf goed na te denken over alle details, zorgen wij ervoor dat jouw verbouwing vlekkeloos verloopt.

Functionele maatkasten

Maatkasten door ons ontworpen zijn mooi en praktisch, deze eyecatchers maken echt onderdeel uit van de ruimte.

Sfeervol lichtplan

Een goed lichtplan verhoogt de sfeer in jouw woning, wij laten vloerlampen, hanglampen en spots op de juiste plek terug komen.

INTERIEURONTWERP BINNENHUISARCHITECT

Jij wilt meer ruimte in jouw woning. Je denkt aan een verbouwing. Misschien moet de hele woning worden worden aangepakt of alleen een aanbouw of nieuwe keuken. Als binnenhuisarchitect hebben we alle expertise en creativiteit in huis om je te helpen met het realiseren van jouw droomwoning. Wij maken een ontwerp dat past bij jouw wensen, jouw budget en jouw manier van leven.

Je mag van ons een ontwerp verwachten waar met alle details rekening wordt gehouden. Denk dan bijvoorbeeld aan een voorstel voor kleuren, materialen, maattekeningen, elektraplan, lichtplan en meubels op maat. Met dit complete plan kan de verbouwing gerealiseerd worden.

Jij wordt volledig ontzorgd

Met ons plan van aanpak zorgt onze interieurarchitect ervoor dat het ontwerp ook wordt uitgevoerd zoals we dat hadden bedacht. Om jou te ontzorgen, zijn wij graag betrokken bij de realisatie van de verbouwing.

MAATWERKOPLOSSING VOOR JOUW DROOMWONING

Onze oplossingen zijn altijd maatwerk. De door ons ontworpen maatkasten en keukens passen daarom perfect in jouw interieur.

INSPIRERENDE 3D TEKENINGEN

Het is moeilijk om je een goede voorstelling te maken van hoe het er na de verbouwing uit zal zien. Dat snappen wij en maken daarom vanaf de eerste schets al inspirerende 3D tekeningen. Op deze manier komen de ideeën echt tot leven en kun jij een bewuste keuze maken.

Om ervoor te zorgen dat het ontwerp ook wordt uitgevoerd zoals we dat hadden bedacht en om jou te ontzorgen, zijn wij graag betrokken bij de realisatie van de verbouwing.  

Ben je nieuwsgierig geworden wat wij voor jou kunnen betekenen?

Wil je weten wat Joolsdesign voor jou kan betekenen? Wij komen graag in contact met jou!