Skip to main content

INTERIEURARCHITECT VOOR JOUW KANTOOR

Je hebt plannen om je kantoor te verbouwen. Het interieur van de nieuwe werkomgeving moet eigentijds worden en passen bij de huisstijl van jouw bedrijf. Onze interieurarchitect helpt jou graag! Wij maken voor jou een verrassend interieurontwerp op maat en zorgen ervoor dat het interieurproject tot in de puntjes wordt gerealiseerd.

DAAROM KIES JE VOOR EEN KANTOORINRICHTING DOOR JOOLSDESIGN

Gezonde werkplekken

In ons ontwerp houden wij rekening met akoestiek, verlichting en planten, zodat een gezonde werkomgeving ontstaat.

Flexibele overlegruimtes

Met collega's vergaderen, brainstormen en video bellen in inspirerende overlegruimtes, klein en groot.

Sfeervolle ontvangstruimte

Wij maken van de ontvangstruimte van jouw kantoor een visitekaartje, waarin klanten zich meteen welkom voelen.

Gezellige bedrijfskantine

De bedrijfskantine wordt met ons ontwerp een gezellige ruimte waar collega's kunnen eten, overleggen en bijpraten.

Duidelijke looproutes

Door het op de juiste manier toepassen van signing, kleuren en materialen, ontstaat een logische looproute.

INTERIEURPROJECT VAN ONTWERP TOT REALISATIE

Voor jouw interieurproject mag je van ons een totaalconcept verwachten waar met alles rekening wordt gehouden. Denk daarbij aan een voorstel voor ergonomisch meubilair, akoestische oplossingen, vloerbedekking, systeemwanden en meubels op maat. Maar wij maken ook een lichtplan en geven advies over de juiste kleuren en materialen.

Jij wordt volledig ontzorgd

Met ons plan van aanpak zorgt onze interieurarchitect ervoor dat de inrichting van jouw kantoor van A tot Z wordt ontworpen en gerealiseerd. Daardoor word jij volledig ontzorgd en kun jij doen wat je het beste kan, namelijk ondernemen.

Wil jij ook een plan van aanpak voor jouw kantoorinrichting?

HYBRIDE WERKEN

Hybride werken is ontstaan uit de behoefte om thuis te werken. Het kantoor van nu is meer dan een plek om te werken. Het is een dynamische en flexibele ontmoetingsplek. Thuis ben je geconcentreerd aan het werk. Je komt naar kantoor om met collega's te brainstormen, te vergaderen en bij te praten in de koffiecorner. Bellen kan in een belcel en ook voor videoconferencing is er een ruimte. Wil je je op kantoor even afsluiten, dan kun je rustig werken in een stilteplek.

Oplossing op maat voor jouw werkomgeving

Een werkomgeving inrichten om hybride te kunnen werken, vraagt om een oplossing op maat. Wij maken een inspirerend interieurontwerp voor het interieur van jullie kantoor, zodat iedereen graag naar kantoor blijft komen.

Ben je nieuwsgierig geworden wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

INSPIRERENDE WERKOMGEVING

Je wilt graag dat medewerkers zich fijn voelen op kantoor. Een inspirerende werkomgeving is de basis voor succes. Het zorgt ervoor dat mensen beter presteren. Bovendien krijgen creativiteit en focus een boost. Wij laten jou graag zien wat de mogelijkheden zijn.

Wij ontwerpen een dynamische werkomgeving

In onze ontwerpen wisselen wij hoge en lage tafels af, zodat er een dynamische werkomgeving ontstaat. Ergonomie staat hierbij voorop. Denk aan zit-sta bureaus en goede stoelen. Even informeel overleggen met je collega, dat doe je in die lekkere plofbank of aan die hoge bartafel. Het toepassen van planten en goede akoestiek zijn hierbij onmisbaar. Wij laten in het ontwerp de identiteit van jouw organisatie terug komen. Dat doen we onder andere door slim gebruik van afbeeldingen en signing.

Laat je door de interieurarchitect van Joolsdesign adviseren over een inspirerende werkplek voor jouw kantoor.

Wil je weten wat Joolsdesign voor jouw organisatie kan betekenen? Wij komen graag in contact met jou!

WIJ WERKTEN EERDER AL VOOR:

Interieurontwerp Acatris