Skip to main content

inrichting zorgpraktijk

EEN UNIEKE INRICHTING VOOR JOUW ZORGPRAKTIJK

Je hebt plannen om jouw zorg praktijk (opnieuw) in te richten. Het nieuwe interieur moet eigentijds worden en passen bij het type zorg dat wordt verleend. Van huisartsenpraktijk of fysiopraktijk en tandartspraktijk tot gezondheidscentrum. De inrichting voor elke zorg praktijk is anders. Onze interieurarchitect maakt voor jou een uniek interieurontwerp en zorgt ervoor dat het van A tot Z wordt geregeld.

Interieurontwerp voor wachtruimte praktijk

DAAROM KIES JE VOOR JOOLSDESIGN

DAAROM KIES JE VOOR EEN INTERIEURONTWERP DOOR JOOLSDESIGN

Toegankelijke ontvangstbalie

De balie staat op een centrale plek, is toegankelijk en moet de privacy kunnen waarborgen. In ons ontwerp is dat een belangrijke eis.

Functionele behandelkamers

De behandelkamers hebben genoeg ruimte om te werken en mensen te ontvangen. Patiënten voelen zich hier op hun gemak.

Sfeervolle wachtruimte

In ons ontwerp is de wachtruimte een prettige en sfeervolle plek om te verblijven. Deze past in de sfeer van jouw organisatie.

Duidelijke looproutes

Door het op de juiste manier toepassen van signing, kleuren en materialen, ontstaat een logische en duidelijke looproute.

Hygiënisch meubelmaatwerk

Het ontworpen meubilair is hygiënisch en ergonomisch. Wij letten op de eisen die belangrijk zijn voor het type zorg dat jij verleent.

Jij wordt volledig ontzorgd

totaalinrichting voor jouw zorgpraktijk

Je mag van ons een totaalconcept verwachten waar met alles rekening wordt gehouden. Denk daarbij aan een voorstel voor een nieuwe indeling, ergonomisch meubilair, hygiënische meubels, vloerbedekking en een duidelijke routing. Maar wij maken ook een lichtplan en geven advies over de juiste kleuren en materialen.

Met ons plan van aanpak zorgt onze interieurarchitect ervoor dat de inrichting van jouw zorgpraktijk van A tot Z wordt ontworpen en gerealiseerd. Daardoor word jij volledig ontzorgd. Tijdens onze kennismaking inventariseren we jouw wensen en eisen. Dit vormt de basis voor het ontwerptraject. Aan de hand van een duidelijk plan van aanpak weet je van te voren precies waar je aan toe bent. En wij zorgen ervoor dat jij wordt ontzorgd tot aan de oplevering.

Ontwerp balie binnenhuisarchitect zorg praktijk

Oplossing op maat

unieke inrichting voor jouw zorgpraktijk

Voor jouw praktijk maken we een ontwerp op maat dat past bij de huisstijl en het type zorg dat wordt verleend. Elke organisatie is anders. Ook die van jou. Wij ontwerpen dan ook een unieke inrichting voor jouw zorg praktijk die is afgestemd op de wensen en eisen van jou en je medewerkers.

Van balie tot kantine, ontvangstruimtes en behandelkamers. Joolsdesign maakt voor jouw organisatie een inspirerend en uniek interieurontwerp waar patiënten, bewoners en cliënten zich op hun gemak voelen.

Ben je nieuwsgierig geworden wat wij voor de nieuwe inrichting van jouw zorgpraktijk kunnen betekenen?

SAMENWERKEN?

WIJ REALISEREN GRAAG DE NIEUWE INRICHTING VAN JOUW ZORGPRAKTIJK