Skip to main content

NIEUWS

LAAT JE INSPIREREN!

Tips voor een betere akoestiek in je interieur

TIPS VOOR EEN BETERE AKOESTIEK IN JE INTERIEUR

Goede akoestiek verbetert concentratie, productiviteit en de sfeer in elk interieur. Onze ervaren interieurarchitect geeft tips en advies voor een betere akoestiek!
Een frisse school door een fris interieur

EEN FRISSE SCHOOL VOOR EEN OPTIMALE LEEROMGEVING

Een frisse school? Dan helpt een fris, gezond en duurzaam interieur. Joolsdesign Interieurprojecten helpt scholen om hun leeromgeving frisser en duurzamer te maken. Onze interieurarchitect vertelt je graag meer over hoe we dit kunnen vertalen naar een functioneel en inspirerend schoolinterieur.
Maak werk van een duurzame en circulaire kantoorinrichting

MAAK WERK VAN EEN DUURZAME EN CIRCULAIRE KANTOORINRICHTING

Bij Joolsdesign geloven wij sterk in de circulaire kantoorinrichting als belangrijk onderdeel van onze duurzame interieurontwerpen. Samen met de opdrachtgever gaan we op zoek naar manieren om duurzaamheid te integreren.
Een groene en gezonde werkomgeving

EEN GROENE EN GEZONDE WERKOMGEVING DOOR PLANTEN IN JE KANTOOR

Planten mogen in een duurzame kantoorinrichting niet ontbreken. Niet alleen omdat ze mooi zijn. Kantoorplanten dragen bij aan het verbeteren van de luchtkwaliteit in de werkomgeving, verminderen stress en verhogen de concentratie en productiviteit. Alle reden dus voor groen in het kantoor.
SIGNING IN KANTOORINRICHTING

HUISSTIJL EN SIGNING IN DE KANTOORINRICHTING

Huisstijl en signing in het interieur zijn twee belangrijke elementen die de uitstraling van een bedrijf kunnen bepalen. In een interieurontwerp van Joolsdesign is huisstijl altijd een belangrijk onderdeel van het interieur.