Skip to main content

Interieurontwerp en restyling kantoor


Opdrachtgever
Locatie
Jaar
Opdracht

Acatris (inmiddels overgenomen door Caldic)
Bunschoten-Spakenburg
2016
Interieurontwerp, kantoorinrichting en bouwbegeleiding

Acatris is een bedrijf dat poeders produceert voor de voedingsmiddelenindustrie.

In het kantoorpand werken ongeveer 25 kantoormedewerkers. Het pand is gevestigd op het industrieterrein van Bunschoten. Joolsdesign werd benaderd in verband met een kleuradvies. Tijdens het kennismakingsmakingsgesprek werd al snel duidelijk dat een kleuradvies niet voldoende was om het kantoor een frisse en moderne uitstraling te geven. De huidige jaren 70 look was nog overal in het pand aanwezig. De klant was dan ook bereid om een grotere investering te doen en de entree, trap, toiletruimtes en gangen te moderniseren. Om de klant te ontzorgen, heeft Joolsdesign ook de verbouwing begeleid.

Interieurontwerper voor de entree van kantoor Utrecht
Ontwerp interieur kantoor Acatris

Ga jij ook verbouwen en kunnen wij jou helpen met het maken van een interieurontwerp?

Wensen restyling kantoor


De gehele entree is gestript en opnieuw opgebouwd met een extra toilet. Een functionele maatkast, in de huisstijlkleur, met ingebouwde pantry zorgt ervoor dat de smalle ruimte efficiënter in gebruik wordt genomen. Het eerdere aluminiumkleurige plafond is vervangen door een wit systeemplafond met inbouwspots. In het gehele pand ligt een prachtige pvc vloer met houtprint. De muren zijn gestukt en wit geschilderd. Alle deuren en deurkrukken zijn vervangen. Dit alles, in combinatie met een gezellige wachtplek, zorgt ervoor dat bezoekers een goed gevoel krijgen bij binnenkomst. Het kantoor is nu lichter, moderner, frisser en opener.

Interieurontwerp van de entree en pantry van kantoor in Utrecht

Deze smalle ruimte is optimaal benut.

De rechterkant bestaat uit een kastenwand die aan het einde doorloopt in een aanrecht met keukenapparatuur. In de kastenwand is ruimte om spullen op te bergen, is een garderobekast en is de meterkast hierin weggewerkt. 

Aan de linkerzijde, tegenover het aanrecht, is een extra toiletruimte geplaatst en er is daarvoor een wachtruimte met leuke fauteuils.

Ontwerp interieur kantoor
De vergaderkamer van het kantoor van Acatris is gemoderniseerd.

Er is een tochtportaal gecreëerd van glas. Daardoor komt er meer licht binnen en wordt het kantoor toegankelijker.

Wij werkten al voor

Interieurontwerp Acatris

Zullen we kennismaken?