Skip to main content

Luxueus en sfeervol interieurontwerp voor showroom


Opdrachtgever
Locatie
Jaar
Opdracht
Aantal m2

Holtkamper Tenttrailers
Utrecht
2020
Interieurontwerp
1200m2

Holtkamper verkoopt vouwwagens uit het hogere segment. Begin 2020 hebben zij een pand aangekocht op een toplocatie pal aan de A2 in Utrecht. Voor de inrichting van deze showroom is Joolsdesign benaderd om een ontwerp te maken.

 

De binnenhuisarchitect heeft een 3D interieuradvies gegeven voor de winkel van Holtkamper tenttrailers.
Ontwerp interieur winkel

Ga jij ook verbouwen en kunnen wij jou helpen met het maken van een interieurontwerp?

Wensen look & feel


De interieurarchitect van Joolsdesign kreeg de opdracht om een interieurontwerp te maken voor de look & feel van twee verdiepingen. Uiteraard moesten alle tenttrailers van Holtkamper een prominente plek krijgen op de verdiepingen en was het belangrijk dat de routing logisch was. Daarnaast moest er een ontwerp komen voor de ontvangstbalie, waar twee medewerkers op een prettige manier kunnen werken en mensen kunnen ontvangen. En twee bespreekruimtes / lunchruimte, boven en beneden. Ook moest er een koffiehoek en een speelhoek komen voor de kleinste kinderen. Dat alles moest gecombineerd worden met de juiste kleuren, materialen en beelden zodat de perfecte look & feel zou worden bereikt voor dit luxe merk.

Een chique ontvangstbalie met duidelijk logo. Donkere kleuren, gebruik van de materialen hout en marmer met daarbij grote beelden tegen de wanden zorgen voor een luxueuze uitstraling.

De interieurarchitect heeft een 3D interieurontwerp gemaakt voor de winkelinrichting van Holtkamper tenttrailers.
De binnenhuisarchitect heeft een 3D interieurontwerp gemaakt voor de winkelinrichting van Holtkamper tenttrailers.

Grote bepreekruimte / lunchruimte met daarin een grote kastenwand. Het materiaalgebruik is hetzelfde als de pantry onder de trap, zodat deze kast lijkt door te lopen. Op de vloer komen grote tegels in een marmerprint.

Interieuradvies showroom winkel
Look and feel showroom inrichting Holtkamper tenttrailers

Keuze van materialen en meubels.

Wij werkten al voor

Interieurontwerp Acatris

Zullen we kennismaken?