Skip to main content

Ontwerp kantoorinrichting

Kantoorinrichting op maat

Kantoorinrichting van ontwerp tot realisatie

Als je plannen hebt voor een nieuwe kantoorinrichting is specialistisch advies belangrijk. Een goed ontwerp voor je kantoor weerspiegelt je bedrijfsidentiteit, bevordert vitaliteit van medewerkers en is altijd functioneel. Joolsdesign Interieurontwerp heeft de specialistische kennis en jarenlange ervaring die nodig is om de kantoorinrichting en verbouwing tot een succes te maken. Wij maken een interieuradvies, ontwerp en begeleiden de realisatie van jouw kantoorinrichting van A tot Z.

Bedrijfspand inrichten
Interieurarchitect voor de kantoorinrichting van EAGE

Plan van aanpak

Ontwerp voor jouw kantoorinrichting

Kenmerkend voor ons ontwerp voor een kantoorinrichting zijn herkenbaarheid, transparantie, licht en optimaal gebruik van de ruimte. Door ons duidelijke plan van aanpak en projectbegeleiding weet je vooraf dat de afgesproken tijdslijnen worden gehaald. Met creatieve oplossingen zorgen wij dat we binnen jouw budget blijven.

Wil je meer weten over onze aanpak voor een eigentijds ontwerp voor kantoorinrichting?
Lees verder, of bekijk onze gerealiseerde projecten. 

Onze heldere werkwijze

Ontwerp kantoorinrichting

Ontdekken

We beginnen met inventariseren: wat zijn je wensen voor het ontwerp voor jouw kantoorinrichting? Wat zijn de tijdlijnen, en wat is je budget? Door goed te luisteren en direct actief mee te denken krijgen we jouw wensen en eisen scherp. Dit zetten we voor jou in een Programma van Eisen. Wil je dat medewerkers ook input kunnen leveren? Aan de hand van een brainstorm-sessie kunnen hun waardevolle ideeën meteen worden meegenomen.

Ontwerpen

Jouw bedrijfsidentiteit centraal in ons ontwerp voor jouw nieuwe kantoorinrichting. Onze fases voor het ontwerpproces zijn helder: we starten met een schetsontwerp en daarna volgt de fase van het definitief ontwerp. Jullie wensen en eisen werken we uit in schetstekeningen in 2D en 3D. Dit geeft al een duidelijk beeld van de mogelijkheden. Het definitieve ontwerp bevat ook de uitwerking van meubels, verlichting, akoestiek, scheidingswanden, elektraplan, een kleur-materialenplan en overige punten die bij de realisatie van het project horen. We schakelen met leveranciers en aannemers zodat de tijdslijnen en het budget geborgd kunnen worden. 

Ontwerp kantoorinrichting vergaderkamer.
Sfeervol interieurontwerp van een vergaderruimte van designer en binnenhuisarchitect voor kantoor in Utrecht

Ontzorgen

Als het ontwerp voor de nieuwe kantoorinrichting is uitgewerkt en goedgekeurd, start de begeleiding van de verbouwing en inrichting. Wij vragen offertes op, maken een planning , werken de begroting bij en bewaken het gehele proces. Altijd in continu overleg. Door onze betrokkenheid nemen we jou werk uit handen en weet je zeker dat het ontwerp ook wordt uitgevoerd zoals we dat hebben voorgesteld. En zijn er onverwachte uitdagingen? Wij regelen dit en zorgen voor een adequate oplossing. Door ons groot netwerk van kwalitatief goede uitvoerende partijen en leveranciers, zorgen wij ervoor dat de verbouwing van jullie kantoorinrichting soepel verloopt en jullie volledig worden ontzorgd.

Dit maakt Joolsdesign uniek

Van A tot Z

Wij ontwerpen, begeleiden en realiseren de verbouwing van jouw kantoorinrichting.

Ervaring

In de afgelopen 15 jaar gaven meer dan 200 tevreden klanten ons hun vertrouwen.

Specialisten

Wij zetten onze specialistische kennis in om voor jou de ideale kantoorinrichting te creëren.

Duidelijk

Een duidelijk plan van aanpak zorgt dat je vooraf exact weet waarop je kan rekenen.

Onafhankelijk

Wij zijn niet gebonden aan leveranciers, zo garanderen wij een onafhankelijk interieurontwerp.

Wat vinden anderen van Joolsdesign?

"Joolsdesign heeft erg goed geluisterd en ons verrast met een mooi ontwerp voor onze kantoorinrichting. We waren ook erg te spreken over de begeleiding van het project: vooraf was er een duidelijk plan van aanpak en tijdens het project was er goed overleg. We zijn heel tevreden met het resultaat." 


"Naast tijdslijnen was het budget voor ons erg belangrijk. De interieurarchitect van Joolsdesign heeft heel actief meegedacht. Door zoveel mogelijk bestaand en refurbished meubilair in het nieuwe ontwerp toe te passen was veel mogelijk." 


 "Het gaf ons een goed gevoel dat Jolanda een geregistreerd interieurarchitect is, met veel ervaring. En dat is ook gebleken. Wij zijn erg blij met het eindresultaat."

SAMENWERKEN?

Wij maken graag kennis met jou!

Wij ontwerpen en realiseren graag de nieuwe kantoorinrichting voor jouw bedrijfspand.