Skip to main content

INTERIEURARCHITECT ONTWERP WANDKAST

Interieurarchitect Jolanda de Boon is gevraagd door de bewoners van een villa in Ede om een ontwerp te maken voor een wandkast in de ontvangsthal van deze woning. De ontvangsthal heeft een plafond dat loopt van begane grond tot zolder. In deze ruime kast moet opbergruimte komen voor alle gezinsleden, zoals kledingaccessoires. Maar ook een deel van de administratie zal in deze kast een plek moeten krijgen.

Om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van de ruimte, heeft interieurarchitect een ontwerp gemaakt van een wandkast die loopt van de begane grond tot het plafond. De kast heeft daarmee een hoogte gekregen van in totaal 10 meter. Door middel van een losse trap die aan de zijkant kan worden bevestigd als hij niet wordt gebruikt, kunnen de bewoners bij het bovenste deel van de kast komen. In het onderste deel van de kast zijn lades voor ieder gezinslid voor post en overige accessoires.

WILT U OOK EEN ONTWERP voor een meubel OP MAAT?

Wilt u naar aanleiding van deze referentie weten wat Joolsdesign interieurarchitect voor u kan betekenen? Neem dan contact op voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.