Skip to main content

INTERIEURONTWERP WONING

Interieurarchitect Jolanda de Boon is gevraagd om een interieurontwerp te maken voor een prachtige en bijzondere woning aan het water in wijk Het Meer in Houten. De bewoners verhuisden naar deze woning maar de vorige eigenaars hadden een geheel andere stijl: het was donker en vol. Een belangrijke vraag was dan ook om meer licht te krijgen in de woning.  

RESULTAAT VERBOUWING

Interieurarchitect Jolanda de Boon liet in haar interieurontwerp, aan de hand van 3D visualisaties, zien wat de mogelijkheden waren voor de verbouwing. Belangrijkste was om meer lucht en licht in de ruimte te krijgen. Er is daarom gekozen om de ronde wand leeg te houden en de bestaande haard te verwijderen. Het enige wat er hangt zijn lichte gordijnen van plafond tot vloer. Er ontstaat daardoor ook meer verbinding met de tuin en het water. Een leuk element is de trap die nu over de gehele breedte doorloopt tot de kastenwand op maat. De vorige trap was smal en daardoor leek het zitgedeelte minder toegankelijker. De bewoners zijn blij met het ontwerp voor deze wandkast. Door de open en dichte delen in de kast, is het zowel een opbergmeubel als een meubel waar mooie dingen in gepresenteerd kunnen worden. De muren zijn wit geschilderd, waardoor het ook veel lichter wordt in de kamer. Op de vloer ligt een pvc vloer van white wash eiken. Deze vloer loopt ook door op de trap.

INTERIEURARCHITECT NODIG VOOR UW WONING?

Wilt u naar aanleiding van deze referentie weten wat de Joolsdesign voor de verbouwing van uw woning kan betekenen? Neem dan contact op voor het maken van een vrijblijvend kennismakingsgesprek.