Werkplek inrichten

Nieuwe werkplek inrichten voor uw kantoor? Joolsdesign kan u voorzien van goed advies. 

Een goede werkplek inrichten is belangrijk en voorkomt lichamelijke klachten. Er zijn veel soorten werkplekken met bijbehorende verschillende prijzen. Wij helpen we u graag met het samenstellen van de juiste werkplek. Van de standaard hoogte instelbare werkplek tot populaire zit/sta werkplekken. 

Hoe werken wij? Wij starten met een kennismaking om uw wensen te bespreken en stellen vragen. Wat voor soort organisatie heeft u? Heeft u zelf al ideeën? Wat is uw budget? Op basis van dit gesprek maken wij een offerte. Wanneer u voor ons kiest gaan wij de werkplek inrichten. Vanaf het eerste schetsontwerp presenteren wij onze ideeën aan de hand van een plattegrond en een 3D visualisatie. 

De laatste fase is de projectbegeleiding. Omdat wij onafhankelijk zijn, zijn wij niet gebonden aan bepaalde merken. Dat is gunstig voor uw budget. Wij hebben een groot netwerk van uitvoerende partijen en zorgen er zo voor dat het ontwerp dat u voor ogen heeft, ook daadwerkelijk zo wordt uitgevoerd. 

Joolsdesign kan uw werkplek inrichten aan de hand van de 3 O's: ontdekken, ontwerpen en ontzorgen!

Ontdekken

Ontdekken

Tijdens onze vrijblijvende kennismaking, horen wij graag alles over uw organisatie. Wat zijn uw wensen? Om welke ruimtes gaat het? Heeft u zelf al ideeën? Op basis van dit gesprek maken wij een offerte.
Ontwerpen

Ontwerpen

Uw wensen en uw budget zijn het uitgangspunt voor de ontwerpfase. Het ontwerp is functioneel en sfeervol. Medewerkers voelen zich hier thuis!
Ontzorgen

Ontzorgen

De laatste fase is de projectbegeleiding. Door onze betrokkenheid nemen wij u niet alleen werk uit handen, maar zorgen wij er ook voor, dat het ontwerp zoals u dat voor ogen heeft, ook daadwerkelijk zo wordt uitgevoerd.

over Joolsdesign

quotesFlexibele houding, korte lijnen, snel schakelen! Dat is het succes van Joolsdesign!

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.