Kantoorinrichting volgens de 3 O's

Wij zijn een ervaren partij voor het inrichten van jouw kantoor. Wij werken daarbij volgens onze 3 O's: ontdekken, ontwerpen, ontzorgen. Daarmee kunnen wij de kantoorinrichting van ontwerp tot oplevering begeleiden.

Of het nu gaat om een kleine of grote kantoorinrichting en verbouwing. Bij het inrichten van een kantoor doorloopt Joolsdesign altijd de stappen van de 3 O's. Op deze manier kun je ervan op aan dat de inrichting van het kantoor precies zo wordt zoals dat was bedacht. 

Ontdekken

Tijdens onze kennismaking bespreken we jouw wensen voor de kantoorinrichting. Hoe wordt de indeling? Waar komen de werkplekken, vergaderruimte en plek om te lunchen? Is er behoefte aan een ontvangstruimte met balie? Indien gewenst maakt onze binnenhuisarchitect een afspraak voor een brainstormsessie met medewerkers. Alle ideeën vatten we samen in een Programma van Eisen.

Ontwerpen

In het eerste ontwerp komen de ideeën tot leven. Het schetsontwerp ontvang je als plattegrond en inspirerende 3D-visualisatie. Dat geeft je direct een beeld van de mogelijkheden. Het doel is om je positief te verrassen. Samen bespreken we het schetsontwerp om het te finetunen. Hierna ontvang je een definitief ontwerp, waarin de complete kantoorruimte gedetailleerd is uitgewerkt.

Ontzorgen

Na de ontwerpfase verzorgt Joolsdesign met plezier de realisatie voor de inrichting van jouw kantoor. Joolsdesign ontzorgt, omdat we van A tot Z betrokken zijn bij de uitvoering. Wij regelen de inkoop, maken een planning en begroting en zorgen dat de uitvoerende partijen aan de slag kunnen. Als aanspreekpunt voor uitvoerende partijen, is Joolsdesign aanwezig tijdens de verbouwing en inrichting.

Wil jij meer weten over onze werkwijze?