Ontwerp architect kantoor en bedrijf

ONTWERP KANTOOR ARCHITECT

Ontwerp van architect voor uw kantoor? Gaat uw organisatie verhuizen of past de inrichting van uw kantoor niet meer bij uw huidige organisatie? Joolsdesign architect is expert op het gebied van kantoorinrichting en ontwerp kantoor. Wij maken een totaalplan passend bij uw organisatie. Denk hierbij aan plafond, vloer, muren, akoestiek, raambekleding, verlichting, meubels, maatwerk. Wij denken graag met u mee over de vernieuwingen die mogelijk zijn, geheel binnen uw budget!

WERKWIJZE ARCHITECT

In onderstaand stappenplan geven wij een indruk van onze werkwijze. Wilt u zien wat Joolsdesign interieur architect eerder heeft gedaan? Bekijk dan onze portfolio. Of maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

 ONTWERP KANTOOR STAP 1

Gratis kennismaken met interieur architect Jolanda de Boon. Wij willen alles weten over uw organisatie, luisteren en stellen vragen. Om welke ruimtes gaat het? Wat heeft u voor soort organisatie? Wat zijn de wensen en eisen? Heeft u zelf al ideeën? Aan de hand van dit gesprek maken wij een offerte voor een ontwerp van uw kantoor. Deze offerte bestaat over het algemeen uit een schetsontwerp, voorlopig ontwerp, definitief ontwerp en begeleiding van de bouw. 

Contact Joolsdesign interieurarchitectuur

 ONTWERP KANTOOR STAP 2

U heeft voor ons gekozen en wij gaan voor u aan de slag met het schetsontwerp. De interieur architect maakt een nieuwe plattegrond en een schetsmatige 3D visualisatie om een goed beeld te geven van de mogelijkheden voor het ontwerp van uw kantoor en kantoorinrichting. Voor u begint het dan meer te leven!

 ONTWERP KANTOOR STAP 3

Stap voor stap gaan wij de ideeën meer vormgeven. Het schetsontwerp gaan wij gedetailleerder uitwerken. Er komt een kleur- en materialenplan, voorstel voor akoestiek, plafond, vloeren, meubels en verlichting enz.

 ONTWERP KANTOOR STAP 4

En dan is het ontwerp kantoor van de interieur architect af en zijn alle voorbereidingen gedaan. Er zijn werktekeningen van alles wat gemaakt moet worden. Alles is tot in detail uitgedacht en met u besproken. Wij gaan offertes aanvragen bij uitvoerende partijen en maken een planning van de werkzaamheden. Op vaste momenten zijn wij op locatie aanwezig om zaken af te stemmen en te begeleiden tot aan de oplevering van uw nieuwe kantoor. 

 

Interieurontwerp kantoor Bunschoten
Interieurontwerp kantoor
Interieurontwerp kantine
 

over Joolsdesign

quotesJoolsdesign maakt een interieurontwerp voor uw woning, kantoor, school, kantine of bedrijf. Elke opdracht is voor ons een uitdaging, van klein tot groot! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Jolanda de Boon