Skip to main content

INTERIEURPROJECT VOOR BEDRIJF EN WONING

Joolsdesign werkt aan interieurprojecten voor kantoor, school, zorg en woning. Klik op onderstaande afbeeldingen voor meer informatie.

INTERIEURONTWERP EN REALISATIE

Wij maken een interieurontwerp op maat en zorgen voor professionele begeleiding bij de realisatie hiervan. Van een nieuw interieur voor jouw huis tot aan de inrichting van een kantoorpand, zorginstelling of schoolinrichting, onze ervaren interieurontwerper staat voor jou klaar.

Bij Joolsdesign geloven wij dat het interieur van een woning of bedrijfspand de sfeer bepaalt. Ons doel is dan ook om een uniek en persoonlijk ontwerp te creëren dat past bij jouw smaak, huisstijl, budget en levensstijl. Bij het ontwerpproces houden wij rekening met alle elementen die van invloed zijn op de functionaliteit, esthetiek en duurzaamheid van het interieur.

Naast het interieurontwerp begeleiden wij jou ook in de realisatie hiervan. Zo hebben wij goede contacten met diverse leveranciers, aannemers en andere uitvoerende partijen, waardoor wij samen met jou kunnen zorgen voor een efficiënte en vlekkeloze uitvoering van het ontwerp.

Bekijk onze eerdere interieurprojecten en laat je inspireren door de mogelijkheden bij Joolsdesign!

DAAROM KIES JE VOOR JOOLSDESIGN

Van A tot Z

Wij ontwerpen, begeleiden en realiseren de verbouwing van jouw woning of bedrijf.  

Ervaring

Meer dan 350 klanten gaven ons hun vertrouwen, en zijn zeer tevreden met het eindresultaat.

Betrokken

Jij staat bij ons centraal. Wij luisteren aandachtig naar jouw wensen en vragen altijd door.

Kwaliteit

Als gediplomeerd interieurarchitect zijn wij ingeschreven in het Architectenregister.

Onafhankelijk

Wij zijn niet gebonden aan leveranciers, zo garanderen wij een onafhankelijk interieurontwerp.

Elk interieur is persoonlijk. Een interieurontwerp moet daarbij aansluiten, maar het moet ook verrassen. Je zoekt daarom een specialist die zich heeft bewezen. Dat is Joolsdesign. Wil jij ook weten wat Joolsdesign voor jou kan betekenen?