Skip to main content

Kookstudio en ontmoetingsruimte JCS gevels

Inspirerend Interieur voor Kookstudio en Ontmoetingsruimte - JCS Gevels

In 2020 kregen wij de uitdagende opdracht van JCS Gevels in Den Haag om een interieurontwerp te maken voor een veelzijdige kookstudio en ontmoetingsruimte. JCS Gevels wilde een ruimte creëren waar ze niet alleen grote klanten konden ontvangen, maar ook kookworkshops en events konden organiseren.

Inspirerend interieur kookstudio en ontmoetingsruimte ontwerp voor JCS

Uitgangspunten Interieurontwerp en Realisatie in Utrecht

Het interieurontwerp voor de werkomgeving van VIP Response in Utrecht is gebaseerd op verschillende uitgangspunten. De indeling omvat onder andere vergaderruimtes, een aparte ruimte voor IT, directie en administratie, stilteruimtes, een borrelplek, lunchroom en flexibele werkplekken, evenals ontspanningsplekken zoals een gameroom met comfortabele relaxstoelen en een pooltafel. In het kantoor is veel ruimte voor groen, inclusief een indrukwekkend aquarium. Een erg belangrijke factor was tijd: zowel het ontwerp als de verbouwing moesten binnen 6 weken worden gerealiseerd.

Ontwerp kookstudio en ontmoetingsruimte
Interieur ontwerp kookstudio en ontmoetingsruimte

Inspirerend interieur voor kookstudio en ontmoetingsruimte

In 2020 kregen wij de uitdagende opdracht van JCS Gevels in Den Haag om een interieurontwerp te maken voor een veelzijdige kookstudio en ontmoetingsruimte. JCS Gevels wilde een ruimte creëren waar ze niet alleen grote klanten konden ontvangen, maar ook kookworkshops en events konden organiseren. De locatie van de kookstudio en ontmoetingsruimte bevindt zich op de eerste verdieping van het magazijn van JCS Gevels in Den Haag. Om aan de diverse behoeften te voldoen, heeft Joolsdesign de ruimte slim ingedeeld in een kantoor- en kookstudio gedeelte. Het centrale punt van de ruimte wordt ingenomen door een groot kookeiland, voorzien van alle benodigde faciliteiten om culinaire hoogstandjes te creëren. Daarnaast is er een ruime eettafel, perfect voor groepsbijeenkomsten en klantontvangsten. 

Dankzij het doordachte interieurontwerp kunnen klanten van JCS Gevels nu in stijl ontvangen worden. De kookstudio en ontmoetingsruimte bieden de ideale setting voor interactieve workshops, zakelijke bijeenkomsten en inspirerende events. Met het inspirerende karakter van de ruimte, is het een plek waar ontmoeting, creatie en gastvrijheid samenkomen.

 

Transformeer jouw ruimte met Joolsdesign

Neem Contact op

Ben je op zoek naar een inspirerend interieurontwerp voor jouw kookstudio, ontmoetingsruimte of werkomgeving? Joolsdesign staat klaar om jouw visie werkelijkheid te maken. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe wij jouw ruimte kunnen transformeren tot een functionele, esthetische en inspirerende omgeving. Met onze expertise in interieurontwerp en projectbegeleiding, helpen wij je graag om een veelzijdige werkomgeving te creëren waar gasten en klanten zich welkom voelen.