Binnenhuisarchitect Utrecht


Je wilt verbouwen of verhuizen. Je denkt na over een uitbouw van je woning
en een ruimere keuken. Of je bedrijf verhuist naar een ander kantoor en je wilt
een toekomstbestendige kantoorinrichting. En je zoekt een binnenhuisarchitect
in Utrecht die je hierbij kan helpen? Joolsdesign maakt van jouw wensen een uitdaging. Wij beloven jou een interieurontwerp dat verder gaat dan je verwachtingen. Functioneel en inspirerend, maar altijd verrassend.

Sfeervol interieurontwerp van een vergaderruimte van designer en binnenhuisarchitect voor kantoor in Utrecht

Binnenhuisarchitect Kantoor

Ga je met je bedrijf verhuizen naar de regio Utrecht? Of is de kantoorinrichting niet meer van deze tijd? Onze binnenhuisarchitect ontwerpt jouw kantoor een inspirerende ontmoetingsplaats. Wij zorgen ervoor dat je jouw organisatie herkent in ons ontwerp. Daardoor is jouw kantoor altijd uniek en volledig afgestemd op jouw wensen en eisen.

Met deze prachtige maatkast heeft de binnenhuisarchitect Utrecht van Joolsdesign de woonkamer met de keuken verbonden en eenheid gecreëerd.

Binnenhuisarchitect woning

Als je wilt verbouwen of verhuizen naar een nieuwe woning, dan heb je vragen. Wat is de ideale indeling?  Waar komt de keuken? Hoe gebruik je de ruimte optimaal, en hoe creëer je rust en eenheid in je interieur? Onze binnenhuisarchitect ziet wat er allemaal mogelijk is. Wij maken van jouw woning een inspirerende omgeving, en van jouw huis een thuis.

Een selectie uit onze opdrachten

Voor de restyling was deze woning een stal. De interieurarchitect Utrechtheeft hiervoor een prachtige leefkeuken ontworpen en gerealiseerd.
Interieurontwerper Utrecht - Joolsdesign heeft een interieur ontwerp gemaakt voor de kantine van deze Albert Heijn
De interieurarchitect Utrecht van Joolsdesign heeft het ontwerp gemaakt van het interieur voor deze kantoorinrichting
Interieurontwerp interieur Utrecht
Binnenhuisarchitect Utrecht - ontwerp roomdivider - wandkast
Binnenhuisarchitect Utrecht - kantoorinrichting

Bovenstaande foto's is een kleine selectie uit onze portfolio. Nieuwsgierig?

Jouw ideeën zijn ons startpunt

Wat is jouw interieurvraag

Bij een verhuizing of verbouwing, nieuwe kantoorinrichting of bijvoorbeeld vragen over een keukenontwerp, wil je graag verschillende mogelijkheden zien. Aan de hand van inspirerende 2D- en 3D-tekeningen maakt de interieurarchitect inzichtelijk wat de mogelijkheden zijn, zodat je vooraf de juiste keuzes kan maken.

Omdat geen enkele woning of organisatie hetzelfde is, biedt Joolsdesign ook verschillende mogelijkheden. Heb je bijvoorbeeld een praktische interieurvraag? Wil je weten hoe je meer eenheid kan creëren in je inrichting? Of wil je een totaal nieuwe indeling?

Het ontwerpproces 

We nemen eerst de tijd. Wat wil je, wat zijn je wensen en dromen? Voor organisaties smaken wij graag ook van tevoren een uitvoerig programma van eisen inclusief een plan van aanpak en begroting. En als je wilt, nemen wij je bij de realisatie graag werk uit handen. We kunnen offertes aanvragen, voorbesprekingen houden met aannemers en aanwezig zijn om de uitvoering te begeleiden.

We beschikken ook over een uitgebreid netwerk van uitvoerende specialisten uit de regio Utrecht die zich al eerder hebben bewezen, zodat kwaliteit gegarandeerd wordt.

Ben je nieuwsgierig geworden over wat wij voor jou kunnen betekenen? 

Klik dan op een van onderstaande buttons.

Wij werkten o.a. al voor

Interieurontwerp Acatris

Zullen we kennismaken?

Jolanda de Boon

Eigenaar en interieurarchitect