Skip to main content

Binnenhuisarchitect Amersfoort

Binnenhuis-architect Amersfoort

Professionele binnenhuisarchitect in Amersfoort

Professionele binnenhuis-architect in Amersfoort

Ben je op zoek naar een ervaren binnenhuisarchitect in Amersfoort voor jouw verbouwing of verhuizing die jouw interieurwensen kan vervullen? Zoek niet verder! Bij Joolsdesign zijn we gespecialiseerd in binnenhuisarchitectuur in Amersfoort en omgeving. Wij maken jouw droominterieur werkelijkheid.

onze diensten

Wil je meer weten over onze diensten? Klik dan op een van onderstaande afbeeldingen voor meer informatie.

5 redenen om voor Joolsdesign te kiezen

Van a tot z

Joolsdesign maakt het ontwerp en begeleidt de realisatie.

Onze binnenhuisarchtect maakt voor jouw woning, school of kantoor in Amersfoort een interieurontwerp. Na de ontwerpfase kunnen wij ook de realisatie- en verbouwingsfase verzorgen. Wij hebben een groot netwerk van uitvoerende partijen, en daardoor kunnen we jouw interieurproject van A tot Z verzorgen.

Ervaring

Joolsdesign bestaat sinds 2009 en heeft zowel grote als kleinere interieurprojecten opgeleverd.

Het ontwerp dat wij maken is niet alleen inspirerend en mooi maar ook functioneel en praktisch. Onze aanpak is grondig en persoonlijk. Wij bezoeken regelmatig interieurbeurzen om op de hoogte te blijven van de laatste interieurtrends, maar ook Pinterest is een goede inspiratiebron.

Specialist

Als interieurarchitect staan wij ingeschreven in het Architectenregister.

Dit betekent dat wij een 4-jarige opleiding hebben gevolgd en ook bouwkundig zijn onderlegd. Je mag van onze interieurarchitect dus kwaliteit verwachten. Wij zetten onze uitgebreide kennis en vaardigheden in om een interieurontwep te maken dat volledig past bij jouw wensen en eisen voor jouw interieurproject in Amersfoort. 

heldere werkwijze

We starten met een helder plan van aanpak.

Wij werken volgens de methode: Ontdekken, Ontwerpen, Ontzorgen.

Tijdens onze kennismaking bespreken wij jouw wensen en verwerken deze in een offerte waarin het stappenplan ook wordt vermeld. Vanaf de start van de ontwerpfase maken wij inspirerende 3D tekeningen. Deze 3D tekeningen worden steeds uitgewerkt tot een definitief interieurontwerp en bouwtekeningen. Met deze tekeningen kunnen offertes bij uitvoerende partijen worden aangevraagd. Wij zijn graag betrokken bij de ontzorgfase. Onze binnenhuisarchitect kan er dan voor zorgen dat de verbouwing van jouw woning, kantoor, school of zorgpraktijk in Amersfoort zo wordt gerealiseerd, zoals we dat van te voren hadden bedacht!

Onafhankelijk

Als onafhankelijke binnenhuisarchitect in Amersfoort zijn we niet gebonden aan leveranciers.

Doordat wij onafhankelijk werken, kunnen wij een interieurontwerp maken dat geen rekening hoeft te houden met leveranciers. Dit stelt ons in staat om een ontwerp te leveren dat volledig is afgestemd op jouw wensen en budget, met de beste materialen en inrichting.

een Helder en duidelijk stappenplan

Werkwijze BINNENHUISARCHITECT Amersfoort

ZO WERKT DE BINNENHUIS-ARCHITECT

Binnenhuisarchitect Amersfoort - stappenplan interieurontwerp ontdekken

Stap 1: Ontdekken

Het begint allemaal met een vrijblijvende kennismaking. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw wensen en eisen in detail. Welke ruimte(s) wil je aanpakken? Heb je al ideeën? Wat is je budget? En wat kenmerkt jouw organisatie of persoonlijke stijl? Op basis van deze informatie stellen we een op maat gemaakte offerte op, zodat je duidelijkheid hebt over de kosten.

Binnenhuisarchitect Amersfoort - stappenplan interieurontwerp ontwerpen

Stap 2: Ontwerpen

Na goedkeuring van de offerte gaan we over tot het ontwerpen van jouw interieur. Hier smelten jouw wensen samen met onze creatieve visie. Het initiële ontwerp presenteren we niet alleen als plattegrond, maar ook als verbluffende 3D-visualisatie, zodat je een levendig beeld krijgt van het eindresultaat. In het definitieve ontwerp verwerken we eventuele aanpassingen en besteden we uiterste zorg aan alle details.

Binnenhuisarchitect Amersfoort - stappenplan interieurontwerp projectbegeleiding

Stap 3: Ontzorgen

Bij Joolsdesign, binnenhuisarchitect in Amersfoort, staat ontzorging centraal. We dragen de verantwoordelijkheid voor de realisatie van het ontwerp, precies zoals we dat hebben bedacht. Dit omvat het opstellen van een gedetailleerde planning, begroting en fungeren we als centraal aanspreekpunt voor alle uitvoerende partijen. Tijdens de bouwfase zijn we actief aanwezig om ervoor te zorgen dat het project volgens plan verloopt.

wij ontwerpen graag JOUW DROOMINTERIEUR in Amersfoort