Skip to main content

Interieurontwerp kantoor Amstelveen

Interieurontwerp kantoor Amstelveen

Interieurontwerp kantoor Stoffenmanager in Amstelveen

Interieurontwerp kantoor Stoffenmanager in Amstelveen

Stoffenmanager, een platform dat zich richt op het minimaliseren van blootstellingsrisico's aan gevaarlijke stoffen en biologische agentia op de werkvloer, benaderde Joolsdesign voor het interieurontwerp van hun nieuwe kantoor in Amstelveen.

Voor het nieuwe kantoorpand kregen wij de opdracht om een eigentijds kantoorontwerp te creëren dat niet alleen functioneel zou zijn, maar ook een bron van inspiratie en herkenbaarheid zou vormen. De kantoorruimte heeft een logische routing. Dit wordt geaccentueerd door de indeling, maar ook door de vloer. Grote kleurvlakken in het tapijt worden afgewisseld met PVC. Centraal in de ruimte staat een multifunctioneel maatwerkmeubel. Het fungeert als scheidingswand tussen werkplekken en de lunchruimte, terwijl het ook een echte eyecatcher is. Het meubel bevat een geïntegreerde pantry, garderobekasten, kluisjes en sfeervolle treinbankjes. De treinbankjes worden gebruikt als lunchtafel, maar ook als informele overlegplek.

Interieurontwerp kantoor Amstelveen treinbankjes en meubelmaatwerk
Interieurontwerp kantoorinrichting Amstelveen treinbankjes
Interieurontwerp kantoor Amstelveen treinbankjes met overlegplek

Flexibele werkplekken geïntegreerd in de werkomgeving

Op verschillende plekken in de kantoorruimte zijn belcellen en stilteruimtes opgenomen. In een kantoortuin is het belangrijk dat medewerkers ook de mogelijkheid hebben om in afzonderlijke ruimtes geconcentreerd te kunnen bellen of werken. De belcellen zijn geen losse elementen, maar zijn een vast onderdeel van de nieuwe indeling, zodat ze niet alleen functioneel zijn, maar ook visueel passen in het totale ontwerp. 

Maatwerk meubel ontwerp met belcellen voor kantoorinrichting in
Inrichting concentratie werkplek stilteruimte kantoorinrichting in Utrecht
Interieurontwerp  vergaderruimte kantoor inrichting Amstelveen
Interieurontwerp kantoor Amstelveen - werkplekken en signing

Groen in het Kantoor: Inspiratie en Functionaliteit

Wij passen in onze ontwerpen altijd veel planten toe. Planten zorgen voor meer zuurstof, versterken de sfeer en creëren een frisse en inspirerende werkomgeving.

Planten in interieurontwerp kantoor Amstelveen
Ontwerp voor overlegplekken kantoorinrichting Utrecht Amstelveen
Ontwerp van de pantry en lunchruimte met vergadertafel kleurrijk ontwerp kantoorinrichting

Sfeervolle vergaderkamers

In het interieurontwerp is ook dezelfde look & feel doorgevoerd: warme kleuren en materialen. Boven de tafels hangen lampen die door een vilten rode kap ook een akoestische functie hebben.

Inrichting vergaderkamer kantoorinchting Amstelveen
Inrichting vergaderkamer kantoorinchting Amstelveen
Inrichting vergaderkamer kantoorinchting Amstelveen

Huisstijl en signing

Het logo van Stoffenmanager is kleurrijk. Deze kleuren komen op verschillende plekken terug in het interieurontwerp. Doordat het gecombineerd is met houtprint en subtiele zwarte accenten krijgt het interieur een sfeervolle, warme look. Het logo van Stoffenmanager is op folie op de glazen wanden geplaatst, waar alle kleuren samenkomen tot een herkenbaar en inspirerend geheel.

Signing wallprint kantoorinrichting Amstelveen
Signing wallprint folie met logo in huisstijl kantoorinrichting Amstelveen

Neem contact met ons op!

Heeft jouw bedrijf ook behoefte aan een inspirerend en functioneel kantoor? Wij maken graag voor jou een uniek interieurontwerp. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Interieurontwerp kantoor inrichting Amstelveen