Skip to main content

INRICHTING ZORGINSTELLING GGZ DELFLAND

Toegankelijke Ontvangstbalie bij GGZ Delfland

GGZ Delfland heeft in samenwerking met Femke Touwslager projectmanagement een toegankelijke ontvangstbalie ontworpen die perfect past bij de rest van de zorginstelling. Deze rolstoelvriendelijke balie verwelkomt patiënten en bezoekers met een eigentijdse en vriendelijke uitstraling.

Inspirerend ontwerp van toegankelijke ontvangstbalie Zorginstelling

Ontwerp van de Ontvangstruimte en Balie

Het ontwerp van onze ontvangstbalie kenmerkt zich door ronde vormen en zachte kleuren, zoals houtprint en groentinten. Hierdoor creëren we een toegankelijke en gastvrije sfeer, waarin patiënten zich direct op hun gemak voelen. Daarnaast hebben we slimme oplossingen geïntegreerd om de functionaliteit te optimaliseren. Zo zijn de draagkolommen achter de balie volledig weggewerkt in een maatkast, waardoor receptionistes kunnen genieten van een ruimere en aangenamere werkplek. De verlengde maatkast fungeert tevens als een handige afscheiding voor de koffieruimte achter de balie.

Interieurontwerp ontvangstbalie en ontvangstruimte zorginstelling
Inrichting zorginstelling, ontwerp ontvangstbalie, balie

Het Resultaat van de Inrichting bij GGZ Delfland

We zijn ontzettend trots op het eindresultaat van deze inspirerende inrichting bij GGZ Delfland. De ontvangstbalie is niet alleen functioneel, maar ook een herkenbaar centraal punt binnen de zorginstelling. Dit draagt bij aan een positieve zorgervaring  voor zowel patiënten als medewerkers.

Interieurontwerp ontvangstbalie en ontvangstruimte zorginstelling

Trots op onze laatste projecten

inrichting zorginstelling

De ontvangstbalie bij GGZ Delfland is het bewijs van onze expertise in het ontwerpen van moderne en toegankelijke inrichtingen voor zorginstellingen. Met zorg en aandacht hebben we de ontvangstruimte omgevormd tot een gastvrije omgeving waar patiënten zich direct welkom voelen. Als je jouw zorginstelling ook wilt voorzien van een eigentijdse en functionele inrichting, afgestemd op jouw wensen en behoeften, neem dan direct contact met ons op. Samen kunnen we de zorgervaring voor jouw patiënten en medewerkers naar een hoger niveau tillen.

Bekijk hieronder een aaantal andere gerealiseerde projecten.

Neem Contact op voor een nieuw interieur voor jouw zorgorganisatie

Wij bieden een uitgebreid scala aan diensten op het gebied van inrichting en projectmanagement voor zorginstellingen. Wij werken nauw samen om jouw visie te vertalen naar een praktisch en esthetisch ontwerp. Met oog voor detail en functionaliteit creëren we een inrichting die perfect aansluit op de specifieke behoeften van jouw zorginstelling.