Skip to main content

Interieurontwerp fysiopraktijk Houten (Utrecht)

Interieurontwerp fysiopraktijk in Utrecht (Houten)

Bij FysioVandaag hebben we met trots het interieur ontwerp en de bouwbegeleiding verzorgd voor hun moderne fysiopraktijk in Utrecht (Houten). Het resultaat is een eigentijdse en functionele praktijk waar we zeer tevreden over zijn.

Interieur ontwerp Fysiopraktijk FysioVandaag Utrecht Houten
Fysiopraktijk Utrecht Houten inrichting trainingsruimte
Entree fysiopraktijk FysioVandaag in Utrecht Houten

Uitgangspunten van het Interieur Ontwerp

Bij het ontwerpen van deze fysiopraktijk hebben we rekening gehouden met verschillende faciliteiten, waaronder een sportzaal, behandelkamers, kleedkamers, wachtruimte, balie en administratieve ruimte. Belangrijk was dat de identiteit en huisstijl van FysioVandaag duidelijk zouden terugkomen in het interieurontwerp. De moderne inrichting met industriële elementen zorgt voor een eigentijdse uitstraling. De bouwbegeleiding is uitgevoerd in nauwe samenwerking met Bouwbedrijf P. van Leeuwen, verantwoordelijk voor het gehele bedrijfsverzamelgebouw BloX21 in Houten.

Sportruimte fysiopraktijk FysioVandaag Utrecht Houten
Receptiebalie fysiopraktijk werkomgeving Utrecht Houten

Identiteit en Huisstijl in de Praktijkinrichting

De huisstijlkleuren van FysioVandaag, blauw en oranje, vormen een prominente aanwezigheid in de nieuwe fysio praktijk, van wanden tot deuren. Het herkenbare logo siert verschillende elementen in het interieur. Door creatief te spelen met de hoogte van de cirkels op de deuren, hebben we een speels en eigentijds interieur gecreëerd dat naadloos aansluit bij de identiteit van FysioVandaag.

Inrichting fysiopraktijk Utrecht Houten

Indeling van het Interieur Ontwerp voor de Fysiopraktijk

De indeling van de praktijk is zorgvuldig ontworpen om een logische route te garanderen. De vloer en de wanden zijn strategisch aangelegd om de route duidelijk te markeren. Bij binnenkomst valt meteen op waar de kleedkamers en receptie zich bevinden, dankzij opvallende signing op de wanden. Een stijlvol blauw tapijt op de vloer markeert de receptie en wachtruimte. Achter deze ruimte bevinden zich de behandelkamers en een ruime sportzaal. Het gebruik van opvallende oranje en blauwe huisstijlkleuren harmonieert prachtig met de industriële betonlook op de vloer en het plafond, waardoor een eigentijdse uitstraling ontstaat.

Behandelkamer inrichting fysiopraktijk Utrecht Houten
Inrichting kleedkamer fysiopraktijk Utrecht Houten
Inrichting behandelkamer fysiopraktijk Utrecht Houten
Inrichting behandelkamer fysiopraktijk Utrecht Houten

Neem Contact op voor Jouw Fysiopraktijk in Utrecht

Heb je een fysiopraktijk in Utrecht en wil je ook een eigentijds en functioneel interieur ontwerp? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag met een professioneel ontwerp en bouwbegeleiding om jouw praktijk perfect af te stemmen op jouw identiteit en huisstijl.