Skip to main content

interieuradvies Houten (Utrecht)

Interieuradvies in Houten (Utrecht) met maatwerkoplossingen

In Houten (Utrecht) hebben wij een modern interieuradvies gerealiseerd voor de begane grond van een woning en de badkamer. 

Oorspronkelijk was de begane grond ingedeeld met een lange gang die uitkwam bij de trap, met aan de ene kant de keuken en aan de andere kant de woonkamer. Joolsdesign heeft met zorgvuldig interieuradvies een nieuwe indeling gemaakt. Door een slimme ontvangsthal bij de voordeur te creëren, hebben we de gang weggelaten en ruimte gemaakt voor een uitnodigende keuken.

Professioneel interieuradvies woning Houten - Utrecht met ontwerp maatmeubels
Maatwerkkast voor interieuradvies woning Houten - Utrecht

Praktische en creatieve maatwerkkast

Een opvallend middelpunt van de vernieuwde indeling is de prachtige maatwerk wandkast die naadloos de woonkamer en keuken met elkaar verbindt. Aan de ene zijde biedt de kast een volledig uitgeruste keukenkast met apparatuur en opbergruimte, en geeft het tevens toegang tot de bovenverdieping. Aan de andere zijde is een stijlvolle boekenkast die de woonkamer een warme sfeer geeft. Dit slimme ontwerp optimaliseert de bruikbaarheid van de ruimte.
In het interieuradvies is ook op een subtiele manier de trapkast is geïntegreerd. Deze is verwerkt in de centrale wandkast, zonder afbreuk te doen aan de algehele stijl van de ruimte. Het resultaat is een gestroomlijnde en ruimtelijke omgeving waarin alle elementen samenkomen.

professioneel interieuradvies woning Houten - Utrecht
professioneel interieuradvies woning Houten - Utrecht
professioneel interieuradvies woning Houten - Utrecht

Ontwerp stijlvolle badkamer

De badkamer heeft een moderne, luxe look gekregen. Door de combinatie van grote tegels in een betonlook met stucwerk, lijkt de badkamer groter. Dat wordt versterkt door de grote wastafel, gemaakt van solid surface corian van B Dutch. De wastafelkranen komen uit de muur. Het op maat gemaakte wastafelmeubel biedt veel opbergruimte en geeft de strakke badkamer een stijlvol uiterlijk.

professioneel interieuradvies woning Houten - Utrecht maatwerkmeubels in badkamer
professioneel interieuradvies woning Houten - Utrecht luxe badkamer
professioneel interieuradvies woning Houten - Utrecht met maatwerkmeubels in badkamer

Trots op onze laatste projecten

Interieurontwerp en interieuradvies woning

Door maatwerk meubilair te integreren hebben we ruimtes kunnen verbinden en eenheid gecreëerd in deze woning. Benieuwd wat wij voor jouw woning kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Of bekijk hieronder foto's van een aantal andere gerealiseerde verbouwingen.

Interieuradvies voor jouw droomwoning

Wanneer je een ontwerp laat maken door Joolsdesign, krijg je niet alleen een prachtig interieur, maar ook een functionele leefruimte die je inspireert. We begrijpen dat jouw thuis zowel praktisch als stijlvol moet zijn. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij met ons vakkundig advies jouw woning in Houten, Utrecht kunnen omtoveren tot een droomhuis.