Skip to main content

Interieurdesign woning Houten

Interieurdesign voor Woning in Houten (Utrecht)

De bewoners van een woning in Houten, Utrecht, wilden na ongeveer 15 jaar hun woning functioneler indelen en eigentijdser maken. Joolsdesign kreeg de opdracht voor deze grondige verbouwing, om deze ruimte te herontwerpen en om te toveren tot een luxe, ruimtelijke plek met een prachtig interieur.

Interieurdesign ontwerp maatkast woning Houten, Utrecht
Interieurdesign voor zwarte keuken in woning Houten, Utrecht
Interieurdesign voor zwarte keuken in woning Houten, Utrecht

Luxe Maatwerkoplossingen

De uitdaging begon met een serre aan de achterkant van de woning die niet goed werd benut. Om deze ruimte te transformeren, waren er constructieve aanpassingen nodig. De wensen van de bewoners waren duidelijk: een ruime keuken met zwarte accenten en een luxe uitraling, plus een ruimtelijk gevoel voor de hele begane grond. Om te kunnen voldoen aan de wensen van de bewoners, hebben zijn de kasten en keuken op maat gemaakt. Hierdoor konden speciale wensen op deze manier worden uitgevoerd.

Stalen deur in ontwerp interieurdesign woning Utrecht, Houten
Styling interieurdesign woning Utrecht, Houten
Maatkast in interieurdesign voor woning in Utrecht, Houten
Ontwerp zwarte kast op maat in interieurdesign woning Houten, Utrecht

Stijlvolle Keuken: Functioneel en Mooi

Aan de voorkant van de begane grond werd een prachtige, zwarte keuken gerealiseerd, met een ruim kookeiland en stijlvolle barkrukken. Deze keuken is niet alleen praktisch, maar ook een blikvanger vanuit de woonkamer. Achter het kookeiland staat een grote zwarte wandkast met apparatuur, netjes uit het zicht.

De woonkamer en keuken worden verbonden door een op maat gemaakte kast. Hierin zijn de bestaande ramen geïntegreerd, ideaal voor het tentoonstellen van accessoires. Aan beide zijden van deze kast staan hoge wandkasten. In de rechterkast vind je een wijnrek en een koffiemachine, wat naadloos aansluit bij het keukeneiland. Tussen de twee ramen zijn planken geïnstalleerd in hetzelfde materiaal, wat zorgt voor eenheid in het ontwerp.

De vloer heeft een mooie pvc-visgraatvloer met een subtiele zwarte rand. Het lichtplan is zorgvuldig ontworpen met zwarte opbouwspots voor de juiste sfeer. De raamstoffering past perfect bij het interieur. Het resultaat is een stijlvolle, luxe woning waarin je je direct thuis voelt.

Stijlvolle zwarte keuken in interieurdesign woning Utrecht, Houten
Ontwerp luxe zwarte keuken met keukeneiland in interieurdesign woning Utrecht, Houten
Zwarte keuken interieurdesign Houten, Utrecht
Zwarte keuken met keukeneiland in interieurdesign Houten, Utrecht

Eindresultaat interieurdesign

Het interieurdesign van deze woning in Houten (Utrecht) heeft geresulteerd in een complete metamorfose. Het straalt stijl en luxe. Het interieur is een samenspel van zwarte accenten met een slimme indeling. Wil je nog meer voorbeelden zien van andere gerealiseerde opdrachten.

Styling van interieurdesign in Houten, Utrecht
Zwarte kast op maat interieurdesign van binnenhuisarchitect Houten Utrecht

Meer zien?

Bekijk onze andere projecten

Ontwerp en realisatie

Wij maken ook graag een interieurdesign voor jou

Wij staan klaar om jouw wensen en identiteit te vertalen naar een uniek interieurdesign. Niet alleen in Houten of Utrecht. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.