Skip to main content

Industriële kantoorinrichting Telecompaper Utrecht

Inspirerende industriële kantoorinrichting

Wij zijn trots ons inspirerende project voor Telecompaper in Houten (Utrecht). Als een onafhankelijk onderzoeks- en mediabedrijf dat zich richt op de telecommarkt, zocht Telecompaper een kantoorinrichting die aansloot bij hun wensen voor een industriële uitstraling, sfeervolle werkplekken en verbeterde akoestiek. Joolsdesign kreeg de opdracht om het interieurontwerp te maken en de turn-key realisatie van het pand te verzorgen.

Industriële kanrooinrichting Telecompaper - Utrecht Houten
Industriële kantoorinrichting Utrecht - Houten
Industriële kanrooinrichting Telecompaper - Utrecht Houten
Industriële kantoorinrichting Utrecht - Houten

Flexibele Werkplekken met Zit/Sta Bureaus en plek voor ontspanning

Het industriële kantoorpand van Telecompaper is omgetoverd tot een dynamische en inspirerende werkomgeving. Het nieuwe interieur omvat flexibele werkplekken met zit/sta bureaus, waardoor medewerkers comfortabel kunnen werken en van houding kunnen veranderen gedurende de dag. Bovendien is er een tafelvoetbaltafel toegevoegd om ontspanning en teambuilding te stimuleren.

Industriële kantoorinrichting Utrecht zit sta bureaus
Industriële kantoorinrichting Utrecht - Houten

Akoestische oplossingen en veel groen

In lijn met de industriële uitstraling van het bestaande kantoorpand, zijn stoere en robuuste materialen gebruikt in het interieurontwerp. Er komen veel planten terug in het interieur. Ook hebben we een wallprint met een bosmotief op de muur geplaatst om de natuur naar binnen te halen en een verfrissende sfeer te creëren. Om de akoestiek te verbeteren zijn tegen het plafond akoestische hangpanelen opgehangen. De combinatie van industriële elementen en de bosachtige ambiance maakt dit kantoor een unieke en inspirerende plek om te werken.

Industriële kantoorinrichting flexibele werkplek

Herkenning en Identiteit

De huisstijlkleuren van Telecompaper, geel en oranje, komen overal terug in het nieuwe interieur. Deze kleuren zorgen niet alleen voor een frisse uitstraling, maar ook voor herkenning en het terug laten komen van de identiteit van de organisatie in het kantoor. Dit versterkt de betrokkenheid van medewerkers en verankert de bedrijfscultuur in de werkomgeving. Centraal in de ruimte staat een grote vergadertafel met een vloerkleed, waar belangrijke besprekingen plaatsvinden en creatieve ideeën worden uitgewisseld. Een zwarte grote hanglamp is het centrale middelpunt van deze ruimte, waardoor het tevens als flexibele werkplek kan dienen. Deze multifunctionele ruimte biedt een uitnodigende omgeving voor formele vergaderingen en informele samenkomsten.

Sfeervolle vergaderruimte industriële kantoorinrichting Utrecht
Creatieve werkplek ontspanningsruimte industriële kantoorinrichting Utrecht
Sfeervolle overlegplek industriële kantoorinrichting Utrecht

Trots op onze laatste projecten

Inspirerende kantoorinrichting

Van concept tot uitvoering heeft Joolsdesign met zorg en toewijding gewerkt aan de turn-key realisatie van het nieuwe kantoorpand van Telecompaper. Dankzij onze expertise in industriële kantoorinrichting en projectbegeleiding verliep de verbouwing soepel en werd het beoogde resultaat behaald. Wil je meer zien? Bekijk dan hieronder een aantal andere projecten.

Een nieuwe kantoorinrichting voor jouw industriële pand?

Wil jij ook een inspirerende kantoorinrichting met een industriële uitstraling? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe wij jouw kantoorpand kunnen transformeren tot een inspirerende werkplek!