Skip to main content

Werkomgeving Kantoor VIP Utrecht

Ontwerp en realisatie van de Werkomgeving VAN VIP Reponse IN Utrecht

VIP Response, een jong en groeiend bedrijf gespecialiseerd in online marketing, heeft onlangs haar intrek genomen in een nieuwe kantoorruimte in Utrecht. Wij hebben met trots de werkomgeving voor VIP Response ontworpen en gebouwd, waarbij we rekening hebben gehouden met de identiteit van het bedrijf en haar wensen.

Interieurontwerp kantoorinrichting in industriële stijl voor de werkomgeving van VIP in Utrecht.
Interieur ontwerp werkomgeving van het kantoor van VIP in Utrecht.
Kleurrijke werkomgeving kantoorinrichting Utrecht

Uitgangspunten Interieurontwerp en Realisatie in Utrecht

Het interieurontwerp voor de werkomgeving van VIP Response in Utrecht is gebaseerd op verschillende uitgangspunten. De indeling omvat onder andere vergaderruimtes, een aparte ruimte voor IT, directie en administratie, stilteruimtes, een borrelplek, lunchroom en flexibele werkplekken, evenals ontspanningsplekken zoals een gameroom met comfortabele relaxstoelen en een pooltafel. In het kantoor is veel ruimte voor groen, inclusief een indrukwekkend aquarium. Een erg belangrijke factor was tijd: zowel het ontwerp als de verbouwing moesten binnen 6 weken worden gerealiseerd.

Stilteruimte in werkomgeving VIP Utrecht
Inrichting werkomgeving VIP Utrecht
Sfeervolle kantoorinrichting voor de werkomgeving van VIP in Utrecht.

Identiteit en Huisstijl Integratie

Bij het ontwerp hebben we de huisstijlkleuren van VIP (geel en zwart) creatief en inspirerend geïntegreerd in de nieuwe werkomgeving. Deze kleuren komen terug in het schilderwerk, de plantenpotten, verlichting, signing, meubels en de creatieve wallprints. Een opvallende eyecatcher is het verlichte logo op de bakstenen muur. De medewerkers worden in de lunchroom in de schijnwerpers gezet door hun foto’s in wisselbare lijsten. De combinatie van geel, zwart en industrieel design past perfect bij de identiteit van VIP.

Lees meer over het toepassen van de huisstijl in een kantoorinrichting in onze blog.

Akoestische treinbanken werkomgeving VIP Utrecht
Kantine inrichting werkomgeving Utrecht
Pooltafel in kleurrijke en inspirerende werkomgeving VIP Utrecht

Groene kantoorinrichting voor een Gezonde Werkomgeving

Het kantoor is ook rijkelijk voorzien van planten, wat zorgt voor een huiselijke en gezellige sfeer en bijdraagt aan een gezonde werkomgeving. Door het groen wordt bovendien ook de akoestiek verbeterd. Daarnaast fungeren de kasten met plantenbakken als afscheiding tussen verschillende ruimtes. 

Kleurrijk bedrijfsrestaurant in industriële werkomgeving VIP Utrecht
Concentratie plek in kantoor werkomgeving VIP Utrecht
Sfeervolle vergaderruimte industriële werkomgeving Utrecht
Gameroom met ruimte voor ontspanning in hippe werkomgeving kantoorinrichting Utrecht

Trots op het Eindresultaat

We zijn ontzettend trots op het resultaat van de inrichting van het nieuwe kantoor van VIP Response in Utrecht. Benieuwd wat wij voor jouw nieuwe werkomgeving kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Of bekijk foto's van onze andere gerealiseerde interieurprojecten.

Werkomgeving gameroom kantoorinrichting

Ontwerp en Bouwbegeleiding voor Inspirerende Kantoorinrichting

Neem Contact op voor Jouw Werkomgeving in Utrecht

Heeft jouw bedrijf ook behoefte aan een inspirerende en functionele werkomgeving in Utrecht? Wij staan klaar om jouw wensen en identiteit te vertalen naar een uniek interieurontwerp. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.