Skip to main content

Ontwerp kantoorruimte HOD

Ontwerp kantoorruimte HOD

Duurzaam ontwerp voor de kantoorruimte van HOD in Utrecht

HOD Leegstandbeheer is een organisatie die leegstaand vastgoed beschermt tegen kraak, vandalisme en verpaupering. Voor de verhuizing van hun nieuwe kantoor in Utrecht mocht Joolsdesign een ontwerp maken. Het moest een inspirerende en duurzame kantoorruimte worden. 

Ontwerp kantoorruimte HOD in Utrecht, kantine en flexplekken.

Sfeer en groen in de kantoorruimte

Een prettige werkomgeving is essentieel voor de productiviteit en het welzijn van medewerkers. Bij Joolsdesign hebben we daarom veel aandacht besteed aan het creëren van een sfeervolle en groene omgeving in de nieuwe kantoorruimte. Bureaus zijn afgescheiden door kasten met geïntegreerde plantenbakken, waardoor medewerkers worden omringd door groen en een gevoel van huiselijkheid ervaren. Deze planten dragen niet alleen bij aan de esthetiek, maar ook aan de luchtkwaliteit en het algemene welzijn. 

Ontwerp kantoorruimte voor HOD in Utrecht. Kantoortuin met veel planten en circulair tapijt.
Ontwerp kantoorruimte voor HOD in Utrecht. Circulair kantoormeubilair en circulair tapijt. Duurzame kantoorinrichting.

Maatwerkoplossing voor de flexruimte

Een opvallend element in de kantoorruimte is de op maat gemaakte pantry die uitmondt in een maatbank die de vorm van de muur volgt. Deze multifunctionele ruimte biedt niet alleen de mogelijkheid om te ontspannen en te genieten van een maaltijd, maar kan ook dienen als flexplek. Een grote tafel in het midden van de ruimte is voorzien van elektrische aansluitingen, waardoor deze geschikt is voor zowel informele bijeenkomsten als individueel werk.

Ontwerp kantoorruimte HOD in Utrecht. Pantry en eetkamerbank.
Ontwerp kantoorruimte HOD in Utrecht. Pantry en eetkamerbank.
Flexplek ontwerp kantoorruimte HOD Utrecht
Flexplek ontwerp kantoorruimte Utrecht HOD

Duurzaamheid in het Ontwerp

Bij Joolsdesign hechten we veel waarde aan duurzaamheid, en dat was ook een belangrijk aspect in dit ontwerp. Een mooi element in de ruimte is het gebruik van tapijt van Studio Wae. Dit tapijt is gemaakt van afgekeurde resttegels van Desko en Interface. Studio Wae heeft deze tegels omgetoverd tot prachtige vormen. Het resultaat is duurzaam, maar ziet er ook erg mooi uit!

Ontwerp kantoorruimte Utrecht. Vergaderkamer met veel planten.
Ontwerp kantoorruimte voor HOD in Utrecht. Vergaderkamer met duurzaam tapijttegels.

Meer zien?

Bekijk onze andere projecten

Bij Joolsdesign hebben we met veel plezier samengewerkt met HOD om een inspirerende en duurzame kantoorruimte in Utrecht te creëren. Het toepassen van hergebruikte materialen, flexplekken, groen en een aangename sfeer dragen bij aan een prettige nieuwe werkomgeving. Bekijk hieronder een aantal andere projecten die wij succesvol hebben gerealiseerd.

Ontwerp kantoorruimte
Kantoorinrichting VIP Response
kantoorinrichting EAGE
Kantoorinrichting Stoffenmanager

Neem contact met ons op!

Wil jij ook een persoonlijk ontwerp voor jouw kantoorruimte, neem dan contact op met Joolsdesign voor een creatieve en functionele oplossing. Wij werken ook buiten de regio Utrecht.