Skip to main content

Ontwerp kantoorruimte HOD

Ontwerp kantoorruimte HOD

Duurzaam ontwerp voor de kantoorruimte van HOD in Utrecht

HOD Leegstandbeheer is een organisatie die leegstaand vastgoed beschermt tegen kraak, vandalisme en verpaupering. Voor de verhuizing van hun nieuwe kantoor in Utrecht mocht Joolsdesign een ontwerp maken. Het moest een inspirerende en duurzame kantoorruimte worden. 

Ontwerp kantoorruimte HOD in Utrecht, kantine en flexplekken.

Sfeer en groen in de kantoorruimte

Een essentieel element in het ontwerp van onze kantoorruimtes zijn de planten. Door de hele ruimte vind je zorgvuldig geplaatste plantenpotten die niet alleen esthetische waarde toevoegen, maar ook bijdragen aan een gezondere werkomgeving. Bovendien gebruiken we op maat gemaakte kasten met geïntegreerde plantenbakken om de verschillende werkzones op een natuurlijke wijze van elkaar te scheiden.

Daarnaast verbeteren planten de concentratie en de productiviteit van medewerkers door stress te verlagen en een rustgevende omgeving te creëren. De groene uitstraling helpt niet alleen om een aantrekkelijke en uitnodigende werkplek te vormen, maar draagt ook bij aan het welzijn en de tevredenheid van iedereen die de ruimte gebruikt.

Ontwerp kantoorruimte voor HOD in Utrecht. Kantoortuin met veel planten en circulair tapijt.
Ontwerp kantoorruimte voor HOD in Utrecht. Circulair kantoormeubilair en circulair tapijt. Duurzame kantoorinrichting.

Maatwerkoplossing voor de flexruimte

Een opvallend element in de kantoorruimte is de op maat gemaakte pantry die uitmondt in een maatbank die de vorm van de muur volgt. Deze multifunctionele ruimte biedt niet alleen de mogelijkheid om te ontspannen en te genieten van een maaltijd, maar kan ook dienen als flexplek. Een grote tafel in het midden van de ruimte is voorzien van elektrische aansluitingen, waardoor deze geschikt is voor zowel informele bijeenkomsten als individueel werk.

Ontwerp kantoorruimte HOD in Utrecht. Pantry en eetkamerbank.
Ontwerp kantoorruimte HOD in Utrecht. Pantry en eetkamerbank.
Flexplek ontwerp kantoorruimte HOD Utrecht
Flexplek ontwerp kantoorruimte Utrecht HOD

Duurzaamheid in het Ontwerp

Duurzaamheid is een kernwaarde bij Joolsdesign, wat duidelijk naar voren komt in dit project. Een prachtig voorbeeld hiervan is het tapijt van Studio Wae, vervaardigd uit afgekeurde tegels van Desko en Interface, die getransformeerd zijn in aantrekkelijke ontwerpen. Niet alleen duurzaam, maar ook visueel aantrekkelijk!

Ontwerp kantoorruimte Utrecht. Vergaderkamer met veel planten.
Ontwerp kantoorruimte voor HOD in Utrecht. Vergaderkamer met duurzaam tapijttegels.

Meer zien?

Bekijk onze andere projecten

Bij Joolsdesign hebben we met veel plezier samengewerkt met HOD om een inspirerende en duurzame kantoorruimte in Utrecht te realiseren. Het toepassen van hergebruikte materialen, flexplekken, groen en een aangename sfeer dragen bij aan een prettige nieuwe werkomgeving. Bekijk hieronder een aantal andere projecten die wij succesvol hebben gerealiseerd.

Neem contact met ons op!

Wil jij ook een persoonlijk ontwerp voor jouw kantoorruimte, neem dan contact op met Joolsdesign voor een creatieve en functionele oplossing. Wij werken ook buiten de regio Utrecht.