Skip to main content

Interieuradvies jaren 30 woning Zeist

Modern interieuradvies voor jaren 30 woning in Zeist

Joolsdesign is gevraagd om een ontwerp te maken voor de renovatie van een  jaren 30 woning in Zeist. Door het interieuradvies moest in de woning meer ruimte, licht en functionaliteit worden gecreëerd. De wens van de bewoners was: een nieuwe moderne keuken in hun jaren 30 woning, voorzien van extra ruimte en voldoende natuurlijk licht.

De uitdaging was om in het interieuradvies deze moderne veranderingen te integreren met de oorspronkelijke jaren 30 stijl van de woning. Daar zijn we goed in geslaagd.

Interieuradvies sfeervolle jaren 30 woning Zeist
Interieuradvies jaren 30 woning Zeist

Interieuradvies met functionele uitbreiding

Vanwege ruimtegebrek ontbrak op de begane grond een toilet, waardoor de bewoners altijd naar boven moesten. Ook was er geen plek voor een wasruimte. In het interieuradvies hebben wij een ruime aanbouw verwerkt, voorzien van een nieuwe pui met veel glas. De bovenste ramen zijn voorzien van authentiek jaren 30 glas in lood, Doordat de begane grond groter is geworden, kon er ook plek komen voor een toilet en bijkeuken. De bovenste ramen, voorzien van prachtig glas in lood, brengen een charmant eerbetoon aan het verleden.

Interieuradvies jaren 30 woning Zeist (Utrecht)
Interieuradvies jaren 30 woning Zeist - Utrecht

Keukeneiland met jaren 30 en suite deuren

In de uitbouw staat een ruim modern keukeneiland met grote eettafel.
Om een scheiding tussen de keuken en de woonkamer te creëren, hebben we schuifdeuren met zijkasten toegepast in de jaren 30 stijl. Deze slimme en esthetische oplossing zorgt voor flexibiliteit in de ruimte-indeling. Verborgen achter een van deze schuifdeuren bevindt zich de wasmachine. Daarnaast is in de gang het nieuwe toilet geplaatst.

Interieuradvies jaren 30 woning Zeist - Utrecht

Resultaat interieuradvies jaren 30 woning Zeist

Door het interieuradvies voor de verbouwing van deze jaren 30 woning in Zeist is het een ruime woning geworden. Dat is ook goed gelukt door slim gebruik te maken van de ruimte.

Met ons interieuradvies kun jij ook jouw jaren 30 woning in Zeist aanpassen tot een eigentijdse woning van ruimte, licht en comfort. Benieuwd wat wij voor jouw woning kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Of bekijk hieronder foto's van een aantal andere gerealiseerde interieurprojecten.

Neem Contact op voor een interieuradvies op maat

Heb je behoefte aan een inspirerende en sfeervol interieradvies voor jouw woning in Zeist en omgeving? Wij staan klaar om jouw wensen en identiteit te vertalen naar een uniek interieurontwerp. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.