Skip to main content

interieurontwerp Woning Utrecht (Soest)

Luxe en Efficiënt Interieurontwerp voor Woning in Utrecht (Soest)

Bij Joolsdesign zijn we gespecialiseerd in het creëren van efficiënte en luxe woningen, zelfs in relatief kleine ruimtes. Dat hebben we laten zien bij deze woning in Utrecht (Soest). Door een professioneel interieurontwerp dat perfect aansluit op de persoonlijke smaak en levensstijl van de bewoners hebben we een relatief kleine ruimte omgetoverd tot een prachtige, high-end inrichting.

Unieke entree high-end interieurontwerp woning Utrecht (Soest)

Uitdagingen en Maatwerkoplossingen voor het Interieurontwerp

In dit project hebben we met specifieke wensen en uitdagingen gewerkt. Efficiënte ruimte-indeling en praktische luxe waren essentieel. Als wijnliefhebbers wilden de bewoners het thema van wijn subtiel terugzien in het interieur. Ook moest er een passende oplossing komen voor de onpraktische traplocatie.

Wij begrijpen dat elke woning uniek is. Daarom heeft onmze interieurarchitect maatwerkoplossingen ontworpen om optimaal gebruik te maken van de beschikbare ruimte en de functionaliteit te waarborgen.

Efficiënte indeling maatwerk kast door interieurarchitect woning Utrecht (Soest)
Luxe en efficiënt interieurontwerp woning Utrecht (Soest)

Unieke Binnenkomst met Bijzondere Doorkijk naar Wijnkelder

Bij binnenkomst word je verrast door onze unieke creatie: een visgraat PVC-vloer met een glazen deksel en daaronder een ondiepe wijnkelder met een prachtige selectie wijnflessen. Dit is een echte eye catcher en creëert een onderscheidend en uniek ontwerp. Een scheidingskast met wijnkoeler scheidt de ruimte van de keuken. De muur is versierd met steenstrips en een stijlvol wijnvat gevuld met wijnflessen, voor een complete sfeer.

Uniek interieurontwerp met wijnkelder voor luxe woning Utrecht (Soest)
Wijnkelder op maat interieurontwerp woning Utrecht, Soest

Wandkast met Keukenapparatuur en Maatkast met TV

Slimme opbergoplossingen en luxe zwarte apparatuur in de keukenzijde van de scheidingswand zorgen voor pure klasse. De multifunctionele maatkast dient ook als tv-meubel en creëert een harmonieus gevoel tussen de woonkamer en keuken.

Uniek interieurontwerp woning Utrecht met maatwerkoplossingen en luxe keuken

Meer zien?

Bekijk onze andere projecten

Dankzij luxe maatwerkoplossingen en het doordachte wijnthema is deze woning in Utrecht (Soest) uniek en persoonlijk geworden. Door onze expertise in het creëren van "outside the box" interieurontwerpen zijn wij in staat een interieur te ontwerpen en realiseren dat  naadloos aansluit op de wensen en smaak van de opdrachtgever. Wil jij weten wat we nog meer kunnen? Bekijk dan hieronder een aantal andere gerealiseerde verbouwingen. Of neem contact met ons op.

Ontwerp en bouwbegeleiding voor inspirerende en luxueuze woninginrichting

Neem Contact op voor Jouw woning in Utrecht

Heb jij ook behoefte aan een inspirerend en uniek ontwerp voor je woning? Wij staan klaar om jouw wensen en identiteit te vertalen naar een prachtig interieurontwerp. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.