Skip to main content

interieurontwerp Woning Utrecht (Soest)

Luxe interieurontwerp met maatwerkoplossingen voor Woning in Utrecht (Soest)

Bij Joolsdesign zijn we gespecialiseerd in het creëren van efficiënte en luxe woningen, zelfs binnen beperkte afmetingen. De verbouwing van deze woning in Utrecht (Soest) laat zien hoe we een compacte woning hebben omgevormd tot een stijlvolle high-end leefruimte. Het interieurontwerp sluit perfect aan op de persoonlijke smaak en levensstijl van de bewoners.

Direct bij binnenkomst ervaar je de luxe van het interieur. Je loopt over een glazen deksel van een geïntegreerde, ondiepe wijnkelder -een ware blikvanger. Naast de voordeur is een scheidingskast naar de keuken. De steenstrips en decoratief wijnvat zorgen voor de ultieme sfeerbeleving.

Uniek interieurontwerp met wijnkelder voor luxe woning Utrecht (Soest)
Wijnkelder op maat interieurontwerp woning Utrecht, Soest

Uitdagingen en Maatwerkoplossingen voor het Interieurontwerp

Elk interieurproject kent zijn uitdagingen. Voor deze Utrechtse woning was het cruciaal om elke vierkante meter efficiënt te benutten, zonder in te leveren op de luxe uitstraling. Als wijnliefhebbers wilden de bewoners dit thema subtiel terugzien in het ontwerp. Een slimme oplossing was ook nodig voor de onpraktisch geplaatste trap.

De maatwerkoplossingen optimaliseerde niet alleen de ruimte maar voldeed ook aan de functionele behoeften van de bewoners.

Efficiënte indeling maatwerk kast door interieurarchitect woning Utrecht (Soest)
Luxe en efficiënt interieurontwerp woning Utrecht (Soest)
Unieke entree high-end interieurontwerp woning Utrecht (Soest)

Wandkast met Keukenapparatuur en Maatkast met TV

We hebben innovatieve opbergoplossingen en luxe zwarte keukenapparatuur geïntegreerd in de scheidingswand. Dit zorgt voor een stijlvol gebruik van de beschikbare ruimte. Een multifunctionele maatkast dient zowel als tv-meubel als een scheidingswand naar de gang, waarmee het interieurontwerp van deze woning in Utrecht een harmonieus en functioneel geheel vormt.

Uniek interieurontwerp woning Utrecht met maatwerkoplossingen en luxe keuken

Neem Contact op voor een interieurontwerp van Jouw woning in Utrecht

Wil je meer zien van onze projecten of ben je geïnteresseerd in een uniek interieurontwerp voor jouw woning in Utrecht? Bekijk onze andere gerealiseerde projecten of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.