Skip to main content

Ontwerp stijlvolle maatkasten

Ontwerp stijlvolle maatkasten

Stijlvolle maatkasten

Stijlvolle maatkasten

Joolsdesign is benaderd om een ruimtelijke, sfeervolle en stijlvolle inrichting te ontwerpen voor een toekomstbestendige nieuwbouwwoning in Leerdam. Met alle voorzieningen op de begane grond, zoals de badkamer en slaapkamer, hebben we de ruimte optimaal benut. Met veel maatwerkkasten en een op maat gemaakte keuken hebben we deze woning omgevormd tot een stijlvolle en ruimtelijke leefomgeving.

Creatieve maatkast met veel opbergruimte

Design maatkast woonkamer

Midden in de woonkamer is tijdens de bouw een schacht geplaatst. Om dit ontsierende element te verbergen, hebben we een ontwerp gemaakt voor een grote maatkast, die zich uitstrekt van de vloer tot het plafond. De schacht is nog steeds toegankelijk via de linkerdeurtjes. De maatkast is stijlvol en georganiseerd. Door het toevoegen van variabele open vlakken in het midden van de kast, hebben we speelsheid in het design toegevoegd, waardoor het geheel minder strak oogt.

Creatieve maatkast met veel opbergruimte
Creatieve maatkast met veel opbergruimte

Maatwerk in de keuken

De woning beschikt over een open keuken. Hier hebben we opnieuw maatwerk toegepast, met aandacht voor elk detail. De keuken is voorzien van dezelfde houtprint als de andere maatkasten, met elegante zwarte inbouwapparatuur en strakke greeplijsten. Dit zorgt voor een mooie belijning en naadloze integratie met de rest van de ruimte, terwijl de functionaliteit behouden blijft.

Keuken maatwerk
Keuken maatwerk

Maatkasten in badkamer en slaapkamer

De badkamer en slaapkamer bevinden zich naast elkaar. Om ruimte te besparen, hebben we gekozen voor maatkasten die aan beide zijden toegankelijk zijn: vanuit de slaapkamer en de badkamer. Een strakke witte schuifdeur biedt toegang tot de badkamer. Links en rechts van het bed hebben we maatkasten geplaatst, met mooie vertikale greeplijsten. Dit geeft een mooi symmetrische indeling. Voor de achterwand is gekozen voor een behang met natuurprint. Dit geeft een mooie en rustige, stijlvolle sfeer.

Sfeervolle slaapkamer met praktische en slimme opbergkasten op maat.
Sfeervolle slaapkamer met praktische en slimme opbergkasten op maat.
Sfeervolle slaapkamer met praktische en slimme opbergkasten op maat.
Sfeervolle slaapkamer met praktische en slimme opbergkasten op maat.

Maatwerk tv meubel

We hebben hier een oplossing voor de TV gevonden door een op maat gemaakt meubel te ontwerpen. Zo wordt de beschikbare ruimte volledig benut en de beperkte ruimte geoptimaliseerd, waardoor de bewoners maximaal kunnen genieten van hun woonkamer.

Maatkast ontwerp interieurarchitect

Bekijk onze andere projecten

Interieurontwerp woning

Bij Joolsdesign ontwerpen we maatkasten die niet alleen functioneel, maar ook stijlvol zijn. We zorgen voor integratie in het interieur. Als je op zoek bent naar op maat gemaakte oplossingen voor je interieur, neem dan gerust contact met ons op. We gaan graag met je in gesprek om jouw wensen om te zetten in een design die past bij jouw wensen. Bekijk hieronder een aantal andere gerealiseerde verbouwingen.

Wil jij ook een interieur op maat?

Neem contact met ons op!

Wij dragen graag bij aan het realiseren van jouw droomwoning!