Skip to main content

Inrichting bedrijfskantine

Inrichting bedrijfskantine

Inrichting bedrijfskantine Albert Heijn Groningen

Albert Heijn in Groningen (Winsum) had een uitdaging met hun bestaande bedrijfskantine die al jaren gedateerd was en dringend toe was aan een renovatie en modernisering. De ruimte, gelegen in een taartvormig en relatief laag gebouw, moest volledig gestript en opnieuw ingedeeld worden om aan de behoeften van het personeel te voldoen. Albert Heijn had een aantal duidelijke wensen voor de nieuwe kantine. Allereerst moest de kantine een rustgevende plek zijn waar de veelal jonge medewerkers kunnen ontspannen tijdens hun pauzes. Er was behoefte aan kluisjes, een pantry, kasten, tafels, stoelen en ruimte om te kunnen darten. Daarnaast was de uitstraling van groot belang: het interieur moest fris en modern zijn en aansluiten bij de jongere leeftijdsgroep die hier veel tijd doorbrengt.

Moderne bedrijfskantine inrichting

De herinrichting bedrijfskantine

Wij hebben een nieuw interieurontwerp gerealiseerd voor de volledige verdieping van de bedrijfskantine. Een belangrijk aspect was om de ruimte lichter en ruimtelijker te laten ogen. Om dit te bereiken, zijn de kluisjes en toiletten strategisch aan dezelfde zijde geplaatst, waardoor er in het midden van de kantine een grote open ruimte is ontstaan. Deze centrale ruimte is ontworpen in de vorm van een tafel op maat, passend bij de taartvormige indeling van het gebouw. Langs de zijkant zijn op maat gemaakte kasten geplaatst met een geïntegreerd keukenblok.

Moderne bedrijfskantineinrichting

Kleuren en prints

Omdat het merendeel van het personeel jongeren zijn, heeft Joolsdesign de kleuren en prints in de kantine hierop afgestemd. Een opvallend element is een wallprint met een plattegrond van Winsum (Groningen), waardoor er een lokale sfeer ontstaat. De toiletten zijn voorzien van prints met grote toiletrollen die een vleugje speelsheid toevoegen. Samen met industriële tinten vormt dit een licht en prettig interieur waar het personeel graag verblijft tijdens de pauzes.

Naast de rustgevende ambiance biedt de vernieuwde kantine ook ruimte voor ontspanning. Het personeel kan in de pauzes ontspannen door een potje te darten, wat bijdraagt aan een gezellige en informele sfeer.

Moderne bedrijfskantine inrichting
Moderne bedrijfskantine inrichting

Meer zien?

Bekijk onze andere projecten

Het resultaat van de samenwerking tussen Albert Heijn en Joolsdesign is een moderne, jeugdige en functionele bedrijfskantine. De herinrichting heeft gezorgd voor een aangename omgeving waar het personeel graag samenkomt en tot rust komt tijdens hun welverdiende pauzes.

Wil jij ook een inspirerende bedrijfskantine? Neem dan contact met ons op. Of bekijk foto's van onze andere gerealiseerde interieurprojecten.

Neem Contact op voor een nieuwe inrichting van jouw bedrijfskantine

Heeft jouw bedrijf ook behoefte aan een inspirerende en functionele bedrijfskantine of andere zakelijke werkomgeving? Wij staan klaar om jouw wensen en identiteit te vertalen naar een uniek interieurontwerp. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.